Ik schrijf nu al meer dan een maand elke week een blog met mijn foto’s van de #100happymamadayschallenge. Ik vond (en vind) het echt een super leuke challenge, omdat je zo echt even elke dag stil staat bij de momenten die geweest zijn. Zijn jullie benieuwd naar de laatste foto’s? 


M. heeft nu vakantie en ik ben mijn ritme met huishouden/Luca/bloggen een beetje kwijt. Daar was ik me juist op aan het focussen. Dat geeft niet, dat komt vast wel weer goed. Ik ben eigenlijk ook wel weer blij dat we niet meer bewust alles vast hoeven te leggen. Toch wil ik nog wel blijven doorgaan met mijn happy momenten vastleggen. Even kijken of ik daar een manier voor kan vinden. Het is heel waardevol om daar bij stil te staan. De tijd gaat zo snel en je kunt dan jezelf best wel eens verliezen in alles wat er nog moet gebeuren. Deze challenge heeft er wel voor gezorgd dat ik er meer bij stil sta als er iets moois/leuks gebeurd. 

Voor nu weer genoeg gebabbeld. Hier komen de laatste foto’s. Iets meer deze keer omdat ik graag de laatste foto’s in 1 blog wilde zetten. 

Lekker even foto’s maken voor mijn blog.
Kan ik weer even vooruit haha.

Luca vond zichzelf groot genoeg om geen middagdutje meer
te hoeven doen. Dus maar samen wat drinken.

Ik had lekker boerenkool gemaakt. Ik hou van stamppot!

Onderweg naar de boot om een minicruise
naar New Castle te doen. Klik voor de
plog van deze reis.

Heerlijk tentje om te eten in New Castle. We hebben daar
lekker even zitten lunchen.

Zonsopkomst toen we terug naar Nederland gingen. Geen
woorden voor nodig denk ik.

Luca heeft super veel sinterklaas cadeautjes gehad.
Erg leuk!

We halen de kerst in huis! Lichtjes branden.

Mijn 2 mannen samen aan het spelen!

Naar de dierentuin. Het was heerlijk weer.
Hier komen de olifanten net binnen. Luca
vind het nog wel een beetje eng.

Dat was het al weer. Ik wil Monique graag bedanken voor het bedenken en opzetten van de challenge. Erg leuk om er aan mee te doen. Wat vonden jullie ervan om zo bezig te zijn met de geluksmomenten?

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: