Zo’n week gaat toch best snel weer voorbij. Zeker nu de opdracht eigenlijk meer een thema was dan daadwerkelijk iets op papierzetten of doen. Ik vond dat zelf wel even lastig. Hoe ga ik dit invullen? Ik had echt geen idee. Eerst maar eens kijken wat de opdracht van afgelopen week was.


Er zijn best wel veel dingen die mij blij maken. Om nou weer de dingen op te noemen die wel voor de hand liggen vond ik niet zo leuk eigenlijk. Dus heb ik mijn best gedaan ook te kijken waar ik blijf van wordt waar de meeste van jullie bij mij misschien niet aan denken.

Zondag
We vierden sinterklaas met mijn familie. Best apart om in de adventperiode nog bezig te zijn met cadeautjes en sinterklaas. Goed, het kwam zo uit en het was er niet minder gezellig om. Daar houd ik van. We waren bij mijn oma, met mijn ouders, zusje + vriend en neef(je) + vriendin. Luca heeft ontzettend veel aandacht, koekjes en cadeautjes gehad. Die jongen van ons kwam echt niets te kort. Zo leuk om te zien dat iedereen zo gek op hem is. Dat maakt mij erg gelukkig.

Maandag
Mijn blog. Zo blij dat ik deze ben begonnen. Je leert door bloggen veel nieuwe dingen, want ik was helemaal niet zo met schrijven bezig. Sterker nog, ik heb dyslexie dus het liefst hou ik me ver van schrijven en (voor)lezen. Maar zo ben ik er toch nog mee bezig. Best veel ook, wat heel goed is voor de ontwikkeling van mijn spelling e.d. Daarnaast ben ik heel blij met de lezers/volgers die ik heb. Zonder jullie was het toch een beetje minder. Ik leer hele bijzondere mensen kennen door hun blog. Neem bijvoorbeeld Linda. Ze weet het misschien niet, maar ik vind haar erg inspirerend. Je hoort/lees haar eigenlijk nooit klagen en ze doet zoveel leuke dingen met haar kinderen. Ze vangt ook nog eens kinderen op, dat zou niet iedereen doen. Andere moeders kunnen een voorbeeld aan haar nemen (vind ik dan). En zo zijn er nog veel meer. Ik heb ook veel bewondering voor Shirley, hoe zij het doet met al het slaapgebrek en 2 blogs. Ik ben echt super dankbaar dat ik allemaal leuke dingen kan doen voor mijn blog.

Dinsdag
Ik ben dankbaar voor familie en vrienden om ons heen. Zonder familie en vrienden kun je naar mijn mening niet. Heerlijk om even te kletsen of even Luca bij te kunnen brengen zodat we even tijd voor onszelf hebben. Hoe fijn is het om iemand te hebben aan wie je zonder nadenken je kind toevertrouwd. Mensen die even binnen komen voor een kopje koffie en gewoon even komen kijken hoe het gaat (oke, vooral met Luca dan maar dat vergeten we voor het gemak direct weer). Super fijn!

Woensdag

Bij de olifanten in de dierentuin kijken.

Heerlijk weer! Hoe mooi is het dat we gewoon nog met redelijk goede temperaturen over straat kunnen. Het was deze middag super mooi, blauwe lucht met een zonnetje. Daar kan ik zo van genieten. We zijn met z’n drieën naar de dierentuin gegaan. Bij de Giraffen langs geweest. We konden ze bijna aaien. We hebben de leeuwen gezien en er was nog 1 beer in het berenbos. De rest was vast al vertrokken in hun winterslaap. We hebben de olifanten in hun nachtverblijf zien komen. Wat zijn die beesten groot zeg! En we mochten genieten van hele mooie regenbogen. Er waren er 2 tegelijk. Super mooi om te zien. Eentje was echt heel mooi helder. Ik moet dan toch altijd denken aan het verhaal van Noach. Fijn om zoiets moois nog steeds te mogen zien. En mooi om te zien hoe Luca geniet in de dierentuin met al die dieren om hem heen. Hij weet niet waar hij kijken moet. Loopt heerlijk zelf en pakt dan ook zelf de buggy vast. Hoe schattig is dat!

Wachten op mijn mooie mannen!


Donderdag
In tegenstelling tot gister was het niet heel mooi weer. Toch heb ik weer een geluksmomentje wat met Luca te maken heeft (om maar weer eens in de clichés te vallen). We zijn naar een binnespeelparadijs geweest. Nou, een paradijs was het zeker. Luca heeft zich goed vermaakt daar. Rond hollen en rennen. Met ballen spelen, klimmen, klauteren en glijden van een luchtkussen. Niets was hem te gek. Hij kon zich echt helemaal uitleven daar. In het begin waren we de enige (op de eigenaar na dan). Super fijn om alles voor jezelf te hebben en te genieten van je gezinnetje.

Vrijdag
We hebben het rustig aan gedaan. Wat was het toc

h slecht weer vandaag. Toch moesten we nog even de deur uit om wat te printen bij mijn schoonvader. Wat is het heerlijk om even een frisse neus te halen. Helaas regende het nog wel, dus het was een kort stukje lopen naar de auto en van de auto naar het huis van mijn schoonvader (en dat nog een keer toen we weer terug gingen). Toch kan ik daar best blij van worden. Even heerlijke frisse lucht die je longen vult. Even vrij ademhalen. Even niest doen en gewoon lopen (oke, met een doel wat we moesten naar de auto maar toch). Een heerlijk momentje van geluk om daar samen met mijn lieve mannen te lopen.

Vandaag, of eigenlijk vanavond, had ik nog een geluksmomentje.  Ik ga altijd wat eerder slapen dan mijn vriend. Helemaal geen probleem, maar soms wordt ik weer wakker en zie ik een witte spin lopen. Dat heb ik nu al een aantal keer gehad. Zo ook deze avond. M. stond gelukkig direct naast het bed om de ‘spin’ op te ruimen die hij natuurlijk niet kon vinden. Hij heeft me helemaal gerustgesteld en ik heb heerlijk nog even bij hem gelegen. Hoe fijn is het dat hij gewoon even die ‘spin’ opruimt en zorgt dat ik daarna weer lekker verder kan slapen. Een heerlijk gevoel van geluk met zo’n man naast me.

Zaterdag
Luca ging logeren bij opa en oma. We hadden niets bijzonders gepland om te doen. We wilden even opruimen. De kamer waar ik mijn blogs typ was echt een enorme zooi geworden. Aan het einde van de dag was het weer mooi opgeruimd. Er blijft altijd wel wat liggen, maar het was tenminste netjes. Dan kunnen we weer heerlijk werken. Er zijn nog wat dingen die ik eigenlijk weg wil doen, maar niet goed durf. Want stel je voor dat ik het ga missen. 

Mijn fiets!

Zondag
Ik ben heerlijk op de fiets naar de kerk geweest. Zo fijn even een frisse neus halen. Het was heerlijk weer. Echt een mooi zonnetje dat wilde schijnen door de wolken heen. Het was nog erg rustig. Of ik was een beetje vroeg, ik moest oppassen en daarom wat eerder aanwezig zijn. Op mijn fiets staat deze quote en ik wordt daar ook altijd weer een beetje blij van. Want elke dag is gewoon weer een nieuwe kans. Lukte iets gisteren niet? Wie weet lukt het vandaag wel. Elke dag mogen we het weer opnieuw proberen, krijgen we weer een nieuwe kans. En probeer dan ook vandaag weer ‘ridiculously amazing’ te maken.


Ben je ook zo benieuwd hoe het met de andere is gegaan?
Kijk dan even op hun blog. Hieronder kun je ze vinden.

Anita van  mindjoy
Astrid van  coole ouders
Emy van kaboutertuinnl
Eve van lookaroundthecorner1
Eveline van eveline secretgifts
Kim van webkim
Laura van lauracollin
Linda van mamaliefde
M Iss Koffieklets misskoffieklets
Marianne van mamarianne
Marjo van mar-joya
Mirella van mirstylez
Nicole van meisje-eigenwijsje
Ruth van  warrelwater
Tamara van crazygreatlife
Veronique van love2beayoungmom

Doen jullie ook mee met de opdrachten? Waar werd jij helemaal happy/gelukkig van afgelopen week?

De nieuwe opdracht is de volgende.

Het maakt weer niet uit hoe je het invult. Je kunt iemand een muntje voor een karretje geven die het niet bij zich heeft bij de supermarkt. Je kunt de deur voor iemand open houden. Je kunt iedereen begroeten die je tegen komt. Je kunt zelfs, in het verlengde van de opdracht uit week 1, iemand iets geven. Ik ben benieuwd wat de andere gaan doen en voor mezelf heb ik al een heel leuk idee. Tot volgende week!

Liefs,
M.
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: