Eind vorig jaar ben ik naar de action geweest. Ik zal eerlijk toegeven dat ik er redelijk vaak kom nu hij hier aan het eind van de straat zit. Meestal kan ik gelukkig wel alles laten liggen dat we niet nodig hebben. Alleen al neuzen vind ik al erg leuk. Nu nam ik wat extra leuke dingen mee du ik dacht ik laat het jullie gewoon eens zien. Kijken jullie mee?

Waar kom ik voor bij de action?

Eigenlijk voor van alles. Wasmiddel, knutselspullen, haarspullen voor Nola, opbergbakjes en ga maar door. Ook haal ik wel eens seizoensproducten voor Pasen of kerst bijvoorbeeld. Maar meestal toch voor de kinderen of knutselspullen. Daar ga ik ook echt altijd even langs. Meestal neem ik ook een pakje snoetenpoetsers mee, behalve deze keer. De inkt van de action om te stempelen vind ik iets minder fijn, maar verder is het meeste wel goed. De brushpennen en de glittertape hoor ik dan weer minder goede verhalen over, deze heb ik zelf niet gekocht.

Wat ik deze keer kocht bij de action
tussendoortje action

Ik had hier al veel over gelezen op internet. Dus ik wilde ze zelf ook eens proberen. Ik kan je zeggen, ze zijn erg lekker. En niet veel calorieën. Met recht een gezond tussendoortje. Wel wat prijzig om elke dag zo’n zakje te eten. Hij was 0,78 euro.

kleurboek actionEr zijn veel ouders die fan zijn van rupsje nooit genoeg. Daar ben ik er niet 1 van eigenlijk. Maar dit kleurboek vond ik er wel erg leuk uit zien. Niet alledaagse kleurplaten. Nola houdt van tekenen en kleuren dus voor in de vakantie is dat vast een uitkomst. Hij kost 1,89 euro
kleurboek action

Dit is een voorbeeld van de kleurplaten die er in staan.kleurboek action

En ook nog leuke stickers achterin het kleurboek. Altijd leuk om te plakken. knipjes action

Knipjes neem ik vaak mee. We laten het haar van Nola groeien en het hangt wat in haar ogen. Ze is nog niet echt fan van spullen in haar haar. Tenminste niet als ik het uitzoek. Ze wil altijd net iets anders als ik wil. Vooral ook steeds uithalen. Er raakt dus wel eens wat kwijt. Deze knipjes waren 0,79 euro per setje. vaatwasser action

De vaatwasser wilden we weer eens schoonmaken. Ik besloot eens bij de action te kijken. Ik wist niet wat ik mee moest nemen dus nam ik deze beide maar mee. De flesjes waren 1,64 euro voor 2 flesjes van 250 mililiter. De caps waren 1,59 euro. spullen action

De lijmroller wilde ik eens testen voor in mijn bijbel. Ik ben niet zo’n fan van prit gebruiken. Deze kost 0,98 euro. Het bakje kocht ik om de inkt die ik voor mijn verjaardag vast had gekregen in op te bergen hij was. 0,59 euro. En de deo van Mark was op dus die moest ook even aangevuld worden. Hij was bij de action 1,99 euro. wasmiddel action

Ja wasmiddel haal ik nou eenmaal graag bij de action. De witte was op. Hier kunnen we voorlopig weer mee vooruit. Hij kost 1,99 euro.

Dat waren mijn aankopen. Alles is inmiddels al fijn in gebruik. Wat is jou favoriete actionproduct?

liefs Minke

2 thoughts on “Actionshoplog; wat haal ik meestal bij de action?

  1. hoi,
    Wat leuk. Heerlijk lijkt me dat, de action om de hoek. (Niet goed voor mij 😉 Wij moeten 9 km rijden voor de dichtstbijzijnde. Haarspulletjes raken hier ook vaak kwijt, zelfs met oudere meiden. Dan is het heerlijk om af en toe wat in te kunnen slaan bij de action. Knutsel- en hobbyspul haal ik daar ook standaard. Hoe is het wasmiddel daar? Eén van onze dochters is allergisch. Tot nu kunnen we alleen de neutral en de formil van de Lidl gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: