We zijn weer een week verder en deze blog komt ook iets later dan vorige keren online. Nu komt dat ook omdat ik eigenlijk niet wil bloggen op zondag. Dus heb ik besloten om deze te verschuiven naar maandag. Wel blijft gewoon de quote op zondag online komen (die zet ik avond ervoor klaar).
En nu op daar de opdracht van afgelopen week. Deze vond ik zelf echt super leuk. De opdracht was:Hoe heerlijk is het om even wat tijd voor jezelf te hebben? Ik heb het er dan ook wel even goed van genomen. Ik heb heerlijk op de bank gelegen. Even lekker niets doen en tv kijken, mijn favoriete series die ik had opgenomen. Heerlijk in mijn kookboeken kijken opzoek naar inspiratie (en een beetje voor de blog). Ik heb lekker cadeautjes ingepakt en heerlijk wat dingen op mijn kamertje gedaan. Lekker rommelen, heerlijk vind ik dat soms. En zoals jullie misschien gemerkt hebben ben ik heel wat minder online geweest op social media. Wat kan dat soms een verademing zijn zeg. Ik heb alles even op een laag pitje gezet, blog & instagram & facebook. Heerlijk om eens een avondje niet online te zijn en niet achter mijn laptop te kruipen om te bloggen. Ik denk dat M. hier ook wel blij mee was haha.


Nu komt echter nog het grootste leuke ding voor mij (of eigenlijk ons) zelf wat ik heb gedaan. Donderdag ben ik samen met M. Luca naar opa wezen brengen. Hij ging daar lekker logeren. Ik zou ’s middags samen met M. naar de boot gaan om daar te overnachten, de volgende morgen in Engeland, New Castle, aan te komen en ’s avonds weer met de boot terug naar Nederland te vertrekken. Een verrassing voor mij van M. Super gaaf vond ik dat! Heerlijk even niet zorgen (wat hebben we Luca in de avond gemist haha), heerlijk eten in de restaurants aan boort en even een dag gewoon M & M zijn. Er komt nog een plog online over deze dag dus ik ga jullie er nu niet teveel over vertellen, maar heerlijk was het wel. We waren ook weer super blij dat we terug waren en Luca weer konden knuffelen en met hem konden spelen.

Hoe is de opdracht bij jullie gegaan?Zijn jullie benieuwd hoe het bij de andere gegaan is? Ik stiekem wel. Op de facebookpagina konden we elkaar al wel wat dingen verklappen, maar ik ben ook heel benieuwd naar hun resultaat. Dit kun je vinden op hun blog.
Anita van  mindjoyAstrid van  coole oudersEmy van kaboutertuinnlEve van lookaroundthecorner1
Eveline van eveline secretgifts
Kim van webkim
Laura van lauracollin
Linda van mamaliefde
M Iss Koffieklets misskoffieklets
Marianne van mamarianne
Marjo van mar-joya
Mirella van mirstylez
Nicole van www.meisje-eigenwijsje
Ruth van  warrelwater
Tamara van crazygreatlife
Veronique van love2beayoungmom

En dan nu de nieuwe opdracht!

Niet echt een opdracht, meer een thema. Die je weer kunt invullen zoals je zelf zou willen. Waar wordt je gelukkig van? Dat kan, heel materialistisch, zijn met een mooi boek of bijvoorbeeld je ipod. Dat kan ook heel niet materialistisch, je kindje/man/familie/vrienden zijn. Ik ben heel benieuwd naar de invulling van komende week. Maandag kunnen jullie lezen hoe het bij mij is gegaan. 

Liefs,

M.
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: