Voor dat ik zwanger werd van Luca was ik heel fanatiek aan het hardlopen. Of fanatiek, voor mijn doen dan haha. Gewoon 3 keer in de week met de start to run lessen die ik nog op de computer had staan. Ik had me stellig voorgehouden dat ik ook tijdens de zwangerschap zou blijven houden, want hoe fitter hoe beter. En natuurlijk wilde ik dat de kleine man een fitte mama zou krijgen. Dat was een beetje te positief gedacht en ik ben dan ook gestopt met hardlopen. Maar dan wil je uiteindelijk toch wat en ga je weer beginnen.


Luca is inmiddels 1 jaar en ik vind het nu wel tijd worden om weer terug in mijn oude velletje te gaan zitten. Want ook al kwam ik tijdens de zwangerschap niet veel aan, daarna wel. Dus de kilo’s die ik voor de zwangerschap kwijt was geraakt zitten er voor een deel wel echt weer aan. Ik was super trots dat ik 15 kilo was afgevallen en dat wil ik nu weer. Dus moeten we er weer even tegen aan. Deze reis om ‘back on track’ te komen wil ik met jullie delen. 
 
Ik ben weer begonnen met hardlopen. Inmiddels ben ik bij les 17, dus ik schiet al aardig op. Deed ik het eerst nog wat vrijblijvend, heb ik nu ook echt een doel. Niet alleen wil ik wat kilo’s kwijt, dat wil helaas nog niet zo. Maar ik heb me ook ingeschreven voor de bridge to bridge loop in Arnhem op 14 september. Ik ga daar de 3 engelse mijl lopen, ongeveer 4,8 kilometer. Aan het einde van de lessen van start to run zou ik 5 kilometer moeten kunnen rennen. Dat moet dus goedkomen denk ik. Maar dan mag ik geen steekjes laten vallen. 
 
Daarnaast wil ik ook weer iets meer op mijn eten gaan letten. Ik ben echt wel van het lekker eten en drinken. Helaas zit daar dan ook veel vet en suiker in. Dat is niet heel handig als je wil afvallen. We gaan daar dus ook een beetje in schrappen. Veel water drinken en weinig sap of koolzuurhoudende drankjes. Waterijsjes met warm weer als ik echt zin heb en geen marsijs of cornetto. Hoe of wat ik ga doen met het eten ben ik nog niet helemaal over uit. Ik ben niet van het diëten, omdat ik denk dat het dan daarna er ook zo weer aan zit. Ik heb veel gelezen over bodieboost, dat spreekt me tot nu toe wel aan. Ik zou graag een andere etensstijl willen, iets meer gezond. Dat kan ik dan ook goed aan Luca meegeven. Maar ik ben nog zoekende. 
Ga mee op mijn reis in deze artikelen. Ik hoop dat ik het allemaal vol ga houden. Zijn jullie ook bezig met eten en sporten? Of ben je een van die mazzellaars dat je kunt eten wat je wilt?
 
Liefs,
M. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: