Een tag die ik voorbij zag komen op Shirley Schrijft. Hij sprak mij erg aan, omdat het zo positief is. Soms heb je van die dagen dat het even een beetje tegen zit. Dan is het best fijn om eens te kijken naar wat er leuk is en goed gaat. Daarnaast vind ik het leuk om later terug te lezen waar ik me toen mee bezig hield haha. Lees verder om te kijken waar ik van hou, wat ik eet, kijk en veel meer. 
 
Loving
Als eerste natuurlijk mijn gezinnetje. Ik kan me geen leven voorstellen zonder M. en onze kleine lieve man. Die soms zo leuk kan zeuren, zoals nu haha. Heel apart om te merken hoeveel je van zo’n mannetje (of meisje als je een dochtertje hebt) kunt houden.
Hardlopen, is dat meer een haat/liefde verhouding haha. Ik ga er mee door en merk al zoveel verbetering in mijn conditie dat ik daar echt heel blij van wordt.
 
Eating
Ik hou van meloen, maar dat hebben we niet veel in huis. Dit omdat ik eigenlijk de enige ben die het eet, zelfs Luca vind het niet zo lekker. En eten van de mac gaat er altijd wel in, zo slecht haha. Gister nog de nieuwe mcflurry karamel coockie gegeten, zo heerlijk!
 
Watching
Ik vind crime series echt super leuk. Criminal minds, CSI. Daarnaast kijk ik ook Scandal en vond ik Dokter Hart super leuk, jammer dat dat gestopt is. 
Wanting
Ik wil graag een nieuwe Ipod. Die van mij is een beetje overleden. Hij doet het nog wel, maar loopt zo snel leeg dat hij net een rondje hardlopen volhoudt. Maar eerst nog maar een sparen. Als we ‘rijk’ waren geweest had ik ook wel graag een nieuwe keuken en ons toilet beneden willen aanpakken. Maar we moeten wel wat te wensen over houden toch. 
Needing
Energie, ik ben echt nog heel erg moe. Dat komt deels door mijn chronische vermoeidheid, maar daar kan ik denk ik toch niet alles aan toeschrijven. Geen idee waar het dan wel vandaan komt, dat zal wel onduidelijk blijven. We hopen gewoon dat het beter gaat worden. Meer tijd in een dag zou ook handig zijn, dan kan ik meer slapen tussendoor en toch genoeg tijd over houden voor andere dingen. 
 
Feeling
Moe, ja ik weet dat het pas 5 voor half 9 ’s ochtends is. Zo voel ik me hou eenmaal. Toch ben ik ook heel erg gelukkig. Luca zit lekker in de box te spelen, M. ligt lekker in bed te slapen en we zijn allemaal gezond. Wat wil ik nog meer? 
 
Wishing
Dat mijn dromen uit mogen komen. Dat mijn blog groter mag worden. Dat ik meer energie heb om die ook aan andere dingen te besteden dan na boodschappen doen al helemaal leeg te zijn qua energie. Dat ik mensen mag en kan helpen. Vind ik erg fijn om te doen. Dat we nu echt ons plekje hebben gevonden bij de kerk, dat voelt nu wel zo en ik ben blij dat we de overstap hebben gemaakt. 
 
 
ReadingOp mijn nachtkastje ligt nu ‘Het Vonnis’ van John Grisham. En natuurlijk de Bijbel met bijbehorend dagboekje voor elke dag. 
 
Drinking
Veel water en soms cola light.
 
Enjoying
Boodschapjes doen met Luca, dat hij dan zoveel plezier heeft. Samen vogels kijken met Luca, super leuk want hij vind dat echt geweldige dieren. De ontwikkeling die hij al heeft doorgemaakt en nog gaat doormaken, wauw wat een pracht ventje is het toch. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: