Het is al weer maandag, de start van een nieuwe week. Dus tijd voor een nieuwe ‘back on track’ blog. Deze week ging voor mijn gevoel een stuk beter dan vorige week. Qua eten nog lang niet. Ik ben gewoon echt een lekkerbek haha. Zijn jullie benieuwd hoe het allemaal is gegaan? Lees dan verder.

Hardlopen
Maandag en woensdag ben ik wezen hardlopen. Het ging echt super goed. Ik loop een rondje dat totaal ongeveer 5 kilometer is. Ik ben nog bezig met de lessen van start to run, dus ik loop dat niet aan 1 stuk door.
Van Evy mag ik soms nog even lekker wandelen. Daar hou ik van! Ik heb nu 8 minuten moeten rennen, dat is het langste achter elkaar. De laatste les heb ik dat 3 keer gedaan. En daarna nog een klein stukje. Ik kwam erachter dat het voor mij goed werkt om aan het einde wat langer te lopen. Dus dat doe ik nu ook. Ik train voor 4,8 kilometer. Ik het gehoord dat je dat niet helemaal tot de kilometer af hoeft te trainen, omdat je met zo’n wedstrijd altijd net even iets meer kunt. Dus ik vind het goed zo, ik vind het dan ook leuk en dat vind ik eigenlijk ook wel heel belangrijk.

Jullie hebben gelezen dat ik deze week maar 2 keer ben wezen hardlopen. Dat kwam door mijn afspraak bij de fysiotherapeut die ik afgelopen vrijdag had. Ik ben nog steeds super moe, meer nog dan voor de zwangerschap. Toen had ik al CVS (chronisch vermoeidheids syndroom). Het lijkt nu allemaal een stukje erger en ik ben dat zat. Dus ben ik naar de huisarts geweest en heb verschillende onderzoeken gehad. Uitslag: kern gezond. Goed nieuws, maar waar komt de moeheid dan vandaan? Misschien de pfeiffer die ik ergens een keer heb gehad? Dat is niet met zekerheid te zeggen, want er kan niet worden nagegaan wanneer het virus in je bloed terecht is gekomen. Dat kan precies 3 maanden geleden zijn geweest, maar ook al 3 jaar geleden. Dus ben ik naar de fysiotherapeut gegaan om te kijken of hij me kan helpen. Hopelijk gaat het met de moeheid beter als ik onder begeleiding meer ga bewegen. We hebben al een conditietest gedaan op de fiets. Ik trapte (of fietste) 250 watt. Geen idee wat het inhoudt en of dat goed of slecht is, maar hij was wel tevreden. Het plan is nu om 3 maanden te gaan sporten en te kijken wat dat doet met mijn conditie en moeheid (op de dag zelf en de dag erna). Dan kunnen we de conclusie trekken, het gaat beter of het wordt er niet beter van. Vanaf nu ga ik dus 2 keer per week hardlopen en 1 keer naar de fysio waar ik ook conditietraining zal gaan doen.

Voeding
Deze week ging het wel goed vond ik. Niet heel gezond gegeten, maar ik ben niet bij de mcdonalds geweest. Ik heb 2 keer pizza gehad deze week. Dat was niet helemaal de bedoeling, maar kwam zo uit omdat de gehakt (voor de gehaktballetjes) nog bevroren was en we toch wel wilden gaan eten. En ik had eerder die week al pizza gehad dus dan heb je dat zo. Verder heb ik nog een recept uitgeprobeerd, helaas geen foto’s van gemaakt. Nu ‘moeten’ we het nog maar een keertje eten zodat ik foto’s kan maken voor een receptenblog. Het was kip met paprika uit de wok. Erg lekker vonden wij het. Luca heeft er ook met smaak van gegeten. Ik heb 2 keer met griekse yoghurt ontbeten. Daarvoor had ik de eerste keer een recept uit het bikiniboost boek geprobeerd, met appel en kaneel. Ik heb ook een keer met banaan en honing gegeten. Beide vond ik erg lekker. Alleen vond ik 250 gram yoghurt super veel ’s ochtends. Dat heb ik een beetje minder gedaan. We hebben nog een soort van bbq gehad, op de gourmetplaat haha. Maar het mocht de pret drukken. Het eten was ook erg lekker, met ook salades erbij. Hmmm! Ik heb heerlijk gegeten.


ResultaatVorige week deelde ik met jullie het resultaat van die week, qua afvallen. Dat wilde ik nu weer doen. Dus ik ben weer op de weegschaal gaan staan. En het viel me erg mee. Er is nu 0.3 kilo af. Totaal ben ik nu 0.7 kilo af. Ik ben daar echt super blij mee. Het gaat misschien niet snel, maar het gaat er tenminste af. En ik kan ook ‘gewoon’ mijn lekkere dingen blijven eten. 

Hoe gaat het bij jullie?

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: