We zijn weer een weekje verder. Vandaag een beetje laat, maar door verschillende afspraken kon ik deze blog helaas niet eerder typen. Een weekje van vallen en op staan. Een weekje waarin ik iets super leuks heb gekocht. Wat gaat zo’n week toch weer snel. Zijn jullie benieuwd hoe het deze week is gegaan? Lees dan vooral snel verder!

Hardlopen
Het gaat eigenlijk wel goed. Ik mag niet klagen. We zijn klaar met de lessen en ik zou nu 5 kilometer moeten kunnen lopen. Vraag me niet op welk tempo haha. Daarbij denk ik achteraf toch dat mijn doel van 30 minuten voor de bridge to bridge loop misschien iets te optimistisch is. We zullen zien, maar ik ga me er niet op vastpinnen. Woensdag wilde het lopen helemaal niet. Steek in de zij (ook een beetje geen zin) en ik was er een beetje klaar mee. Ik ben omgedraaid en naar huis gelopen. Lekker een half uurtje gewandeld die dag. Ook heel goed. Daarna ook nog gefietst dus we hebben wel genoeg bewogen. Fysio gaat wel goed. Tenminste, die meneer is tevreden haha. Ik ook dus dat is mooi meegenomen. Ik heb de laatste keer 15 minuten op de fiets gezeten, daarna 20 minuten op de crosstrainer waarvan 10 op niveau 4 en daarna nog 20 minuten hardlopen op de loopband. Daar liep ik 7.5 kilometer per uur. Dat is snel man! En dan moet het aankomende vrijdag nog sneller, HELP!


Voeding

Dat gaat iets minder. Ik hou gewoon te veel van lekker eten. Het ontbijt met zuivel, waar ik me zo goed bij voelde, is er bijna niet meer. Ook omdat ik een bakje met Griekse yoghurt openmaakte die ineens super dun, als normale yoghurt, bleek te zijn. Was ik niet gewent en twijfel over de goedheid van het product. Toch maar eens even testen een keertje. Morgen misschien.  Fruit eten gaat wel goed, ik eet vaak gezellig met Luca mee. Dat is wel weer fijn. Het avondeten moeten we ook gewoon weer even oppakken. Het zijn wat rommelige dagen door verschillende afspraken en dan is makkelijk eten een uitkomst. Maar vaak ook minder gezond. Nieuwe week, nieuwe kansen zullen we maar zeggen.

Resultaat
Ook vandaag was het weer weeg tijd. Deze keer was de teller hetzelfde als vorige week. Niets eraf, maar ook niets erbij. Dat is dan wel weer fijn. 

Hoe gaat het bij jullie? Vinden jullie het eten ook lastig? Laat het weten in een reactie.
Op naar volgende week!

Liefs,
M. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: