Vandaag voor de laatste keer een ‘back on track’ artikel. Het gaat namelijk allemaal best wel goed. Ik weet nog niet of ik verder ga met een ander soort afvalartikel of iets dergelijks. Daar ben ik nog even over aan het discussiëren met mezelf haha. Vinden jullie het leuk om te lezen hoe het nu verder gaat? Laat het weten in een reactie. Benieuwd hoe het nu gaat? Lees dan verder!


Bron

Het gaat echt super goed. Vind ik zelf dan. Ik ben chronisch vermoeid. Dat zal ook altijd wel zo blijven. Alleen de moeheid die ik het afgelopen jaar (op een paar maanden na dan) heb ervaren was echt een stuk heftiger dan ik daarvoor had. En ik kan nu wel zeggen dat het echt heel goed gaat daarmee. Ik heb 7 weken fysiotherapie gehad. Daarbij ging ik hardlopen, fietsen en op de crosstrainer. De laatste weken gingen we ook oefeningen doen op zo’n soort renladder. Zie foto hiernaast. Alleen hadden wij niet echt een ladder, maar een mat met de afbeelding van een ladder erop. 

Afgelopen vrijdag mocht ik weer naar de fysio toe en hebben we weer een conditietest gedaan. Dit hebben we ook gedaan voor dat ik begon met fysio. Op de fiets. Bij een hartslag van 155 stond de fiets op zwaarte 90. Aan het begin van deze weken. Nu had ik bij een hartslag van 155 de fiets op zwaarte 120. Geen idee wat het precies inhoudt, maar het voelt goed. En mijn begeleider was ook super tevreden. Dus dat is altijd goed. We waren het erover eens dat ik niet meer terug hoefde te komen. Daarom had hij me nog wel even afgemat haha. 

Voor nu ga ik 2 keer in de week hardlopen. Daarbij wil ik ook aan mijn conditie blijven werken. Ik loop dan 1 keer mijn eigen rondje van 5 kilometer. Voor mij vind ik dat genoeg. Het moet ook leuk blijven en goed te combineren met al onze andere bezigheden en Luca natuurlijk. De andere keer wil ik dan een kleiner rondje lopen maar dan wel een stuk harder als dat ik normaal loop. Dit wil ik dan afwisselen met een intervaltraining. Eens kijken waar we dan komen.

Qua eten laat ik het maar even in het midden. Ik eet gewoon normaal en gevarieerd. Ik probeer een beetje op de 5 groepen van bodieboost te letten. Ontbijten doe ik nog steeds met zuivel en fruit, dat bevalt me ontzettend goed. Ik moet daar echt nog even mijn weg in zien te vinden. Helaas ben ik ook echt een lekkerbek haha. Dus dat wordt een hele uitdaging.

Vandaag geen resultaat. Ik wil me daar iets minder op gaan focussen. Ik merk dat het me ook wat demotiveerd als het niet een resultaat is wat ik zien wil. Het gaat nu allemaal best goed en dat wil ik graag zo houden. Dus maar even geen weegschaal voor mij.

Hoe gaat het bij jullie? Vinden jullie het leuk om volgende week weer een soort gelijk artikel te lezen? Ik hoor het graag.

Liefs,
M.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: