Hier weer een shoplog van mijn hand. We hadden weer wat leuke dingen geshopt (eigenlijk had ik ze gehaald maar dat geeft niet haha. Ik hou nou eenmaal van shoppen). Het leek me leuk om deze weer te delen met jullie. Kijk snel verder!

De spullen van de action.
M. is weer met school begonnen dus hadden we spullen nodig.
Ik haalde een basic ordner voor 0.99 euro.
markeerstiften voor 0.59 euro.
Gelinieerd papier voor in ordner voor 0.99 euro.
Snoetpoetsdoekjes voor Luca voor 0.69 euro.
Over de snoetpoetsdoekjes ga ik nog een blog schrijven.

Voor Luca een nieuwe pyjama bij de zeeman vandaan.
We hadden alleen nog in maatje 74 liggen, niet handig.
Dit broekje is wat klein, maar shirtje weer wat groot.
En een groot voordeel, het broekje is qua breedte goed voor onze smalle
kleine vriend. Dat scheelt weer broekjes optrekken als hij even rondloopt.
De pyjama koste 2.99 euro.
Ook hebben we rompertjes gehaald voor Luca.
Deze zijn met lange mauw, zodat hij t-shirts erover heen aan kan doen.
Ze kosten 1,99 per stuk.

Luca is ook helemaal gek van magneten. Toen ik dit boek zag in de
folder van de Bruna moest ik hem dan ook halen.
Erg grappig boekje waar je kindje zijn fantasie in kwijt kan.
Volgens mij was deze 4.00 euro.Dat waren onze aankopen.Wat is jullie favoriet van de gekochte spullen? 
Laat het weten in een reactie.

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: