Toen Luca werd geboren hebben wij hem vrij snel ook laten dopen. Hij was toen ruim 1 maand oud en mocht voor in de kerk komen. Een speciaal feest voor hem, om bij de gemeente van de Here God te komen. Prachtig en mooi. Helaas heb ik daar niet veel herinneringen aan, alles is een beetje een waas van de eerste tijd. Ik geef de postnatale depressie maar de schuld. Maar gelukkig hebben wij nog een aantal hele leuke en mooie aandenken gekregen. Ik wil jullie weer 4 mooie cadeautjes laten zien die je kunt geven als iemand een kindje laat dopen.

Doopboek voor jou, gebeden en gedichten. 
Een mooi boekje die je aan een jongen en meisje kunt geven. Prachtige illustraties en mooie teksten en gebeden. De teksten komen uit de bijbel of uit liedjes. Leuk om uit voor te lezen aan je kind, bijvoorbeeld voor het slapen gaan. Een leuke herinnering aan de doop, die je voorin ook kunt schrijven. Je kunt dit boekje kopen voor 9,95 euro. 

Ik ga slapen ik ben moe
Een boekje met 10 super leuke verhaaltjes voor jonge kinderen. Aan het eind van elk verhaaltje staat een kort gebed dat bij het verhaaltje past. Luca vind het erg leuk om er uit voor te lezen. Het verhaaltje van Anna is favoriet, zou dat komen omdat zij er een zooitje van maakt? Erg leuke verhaaltjes voor het slapen gaan. Je kunt dit boekje kopen voor 9,99 euro. 


Een Prachtige foto
De meeste zullen het liedje ”Een parel in Gods hand” wel kennen. Dit fotolijstje heeft daar een mooie afbeelding van, een kindje in een hand. Daarin een prachtige foto van onze knappe zoon op de leeftijd van zijn doop. Hij ligt daar heerlijk te slapen. De foto staat op zijn kamer en ik kijk daar nog vaak naar. Een super fijne herinnering aan een moeilijke en bijzondere tijd. Leuk om te geven als aandenken aan de doopouders. Een waardevol bezit!

Altijd bij mij, gebeden voor kinderen
Een leuk klein boekje van karton met gebeden erin. Wij lazen deze altijd voor aan Luca toen hij nog klein was. Inmiddels zingen wij samen het liedje ‘Ik ga slapen ik ben moe’, maar ik mis de gebeden soms toch wel. Vele die we vaak samen opzeiden ken ik uit mijn hoofd. Vooral het gebed ”Ik ben bij je elke dag.’ vind ik prachtig. Dat mogen wij ook onthouden en meegeven aan onze kinderen. Hij is altijd bij ze, elke dag! Ik kan deze helaas niet vinden, uitgeverij is Arkmedia.

Zitten hier cadeautjes tussen die je zou geven bij een doop? Zou je zelf graag wat geven bij een doop? Ik lees het graag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: