Lezen jullie wel eens de krant? Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf eigenlijk nooit de krant lees. Mijn ouders, schoonvader en M. lezen wel de krant. Zo beland met enige regelmaat hier de Gelderlander op de mat (bedankt schoonpapa!). Ik vond het dan ook erg leuk om een berichtje te krijgen met de vraag of ik mee wilde werken aan een artikel in diezelfde krant.

Het onderwerp
Het artikel zou gaan over mamabloggers uit Ede. Wat de insteek verder precies was wist ik niet, maar ik was enthousiast. Na wat heen en weer mailen, overleggen met M. (de kinderen herkenbaar op de foto of niet?) en nog meer mailen kwam vorige week donderdag hier een fotografe en journaliste over de vloer. Ik ging samen met mijn prachtige kindjes op de foto en beantwoorde een paar vragen over mijn blog.


In de krant
Het artikel zou die zaterdag in de krant komen. Wauw, dat is snel dacht ik. Vrijdagavond kreeg ik wel een beetje de kriebels. Het zou toch wel een leuk artikel worden? Ik zou toch niet iets raars hebben gezegd over mijn kinderen ofzo? Zouden zij het later stom vinden? Die ochtend stuurde ik mijn schoonvader al vroeg een appje om te vragen of het er in stond. En dat bleek zo te zijn. Niet veel later lag de krant bij ons in de bus. Snel zoeken en lezen. Wat is het een leuk artikel geworden. Super trots en blij dat wij mee mochten werken daaraan. 

Lisa, bedankt voor het interview en het prachtige stuk. Tamara, bedankt voor de mooie foto! Lezen jullie wel eens de krant? Zo ja, welke vind je dan het leukst om te lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: