Nola is goed verwend dit jaar met sinterklaas. Bij mijn ouders, bij mijn schoonvader en thuis nog een keer pakjesavond gevierd. Ze mocht ook nog haar schoen 3 keer zetten en daar zat dan iets kleins in. Dat was me het feest wel. Toch wel blij dat sinterklaas weer naar Spanje is. Even wat rust in de tent voordat het weer kerst is. Ik geef je cadeautips voor peutermeisjes. Nola kreeg deze cadeautjes met Sinterklaas.

Schoen zetten thuis en bij opa

Nola mocht thuis 3 keer haar schoen zetten. Daarin heeft ze een keer een boekje gehad om te lezen (minnie mouse van de action 0,99 euro), een knutselsetje en een puzzel van nemo. Die laatste 2 hadden we ooit eens gekregen en vond ik toen niet geschikt. Ik heb ze in een cadeau doos op zolder gedaan en nu kwamen ze weer te voorschijn. Bij opa mogen de kinderen en wij ook altijd een keer de schoen zetten. Nola kreeg daar een zeemeerminpop cadeau.

Nola kreeg veel cadeautjes met Sinterklaas. Veel leuke cadeautips voor een 3 jarig meisje. Dokterskoffertje linijn.

Lees hier meer cadeautips voor een peuter

Nola kreeg dit bij opa en oma

De eerste pakjesavond voor ons gezin. Nola kreeg een dokterskoffertje met haar naam erop. Super leuk! Een badjas, roze met sterren erop. Hij is heerlijk zacht en warm. Een memo spel van de action die ook leuk is voor Luca om te spelen. chocolade munten, Minnie Mouse badschuim. Nog een ijsmaker en playmais.

Nola kreeg veel cadeautjes met Sinterklaas. Veel leuke cadeautips voor een 3 jarig meisje. Overzicht cadeautjes familie mama

Pakjesavond bij opa

Bij opa vierden we de tweede pakjesavond. We hadden allemaal een cadeautjes voor de kinderen gekocht. Nola kreeg een spelletje (safari), eten voor in haar keukentje dat je kunt snijden, een prachtige taart die je kunt snijden met gebaksbordjes en vorkjes en hubelino trechterset. We hebben die avond meteen een baan van hubelino gemaakt.

Nola kreeg veel cadeautjes met Sinterklaas. Veel leuke cadeautips voor een 3 jarig meisje. Overzicht cadeautjes familie papa

Pakjesavond thuis

Wij vierden 5 december nog een keer pakjesavond. Nola kreeg een spelletje memorie, een klein elf poppetje, een puzzel van Minnie Mouse en een verkleedsetje om doktertje te spelen. Dat was een leuke, kleine afsluiting. De kinderen hadden het niet meer verwacht. We hadden mijn ouders en schoonvader uitgenodigd en voor alle volwassene zat er een chocoladeletter in. Jammie!

Nola kreeg veel cadeautjes met Sinterklaas. Veel leuke cadeautips voor een 3 jarig meisje. Close up gebaksbordjes

Op school was Sinterklaas ook nog geweest. Daar kreeg Nola in haar schoen een beetje klei in een zakje en 2 uitsteekvormpjes van de AH en als groot cadeau hamertjetik. Bij het werk van papa kreeg Nola een badje voor haar poppen.

Nola kreeg veel cadeautjes met Sinterklaas. Veel leuke cadeautips voor een 3 jarig meisje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: