De laatste weken van het jaar gaan echt enorm snel. De kinderen mochten vorige week nog naar school en vierden beide kerst. Gelukkig op een andere dag zodat ik bij beide kon helpen. We hebben ook een hoop vissen kunnen weg doen en we speelden veel samen. Kijken jullie mee naar onze laatste week school in 2018 en de start van onze vakantie?

Maandagdagboek laatste week school vakantie maandag

Beide kinderen weer naar school. Nola kies zelf haar kleren uit. Altijd een rokje. Luca en papa gaan naar zwemles, de laatste voor de vakantie. Nola gaat mijn haren doen en dan moet mijn bril altijd af als ik hem op heb haha. En ook even het resultaat. We eten restjes vandaag. Nola en ik eten lekker hutspot.

Dinsdag

dagboek laatste week school vakantie dinsdag

Kinderen naar school en mama sporten. De laatste keer voor de vakantie want de rest ben ik druk op school en met de kinderen. Als ik thuis kom en Nola is er weer dan gaan we stofzuigen. Moet ook gebeuren. Mark haalt medicatie voor de vissen. Dat doet het niet veel goeds. Na school nog even naar opa en Luca verstopt zich achter het gordijn. Dat zien we niet hoor jongen haha.

Woensdag

dagboek laatste week school vakantie woensdag

We mogen weer even bij Luca naar binnen op school. Dit zijn de werkjes die ze hebben gemaakt. En we vissen er weer een dode vis uit, gaat hard zo. In 1 nacht 10 doden. Samen met Nola maak ik wat foto’s voor mijn blog. En ook zij wil graag een foto maken. Fotograaf in de dop.

Donderdag

dagboek laatste week school vakantie donderdag

In de ochtend ben ik druk op school. Ik help bij het kerstontbijt van Luca. En dit is de buit. Enorm veel haha. Ze krijgen niet alles op en wat over blijft gaat op een weggeefhoek op facebook. Goed initiatief! Luca gaat bij een vriendinnetje spelen en samen met Nola ga ik knutselen met een cadeautje dat ze kreeg voor sinterklaas. Dit vind ze wel heel leuk, stickers plakken.

Vrijdag

dagboek laatste week school vakantie vrijdag

De laatste dag voor de vakantie. Bij Nola op de peuterspeelzaal tijd voor kerst. Dit nemen ik en een vriendin mee. Er was genoeg lekker en gezond eten. Na school speel ik met Nola een spelletje. Hij komt van de action en zo kan ze leren tellen (zelfde zoeken maar met verschillend aantal voorwerpen steeds in 1, 2, 4 of 9). Ideaal spelend leren zo. En we beginnen met potjestraining. Dat gaat verbasingwekkend goed! Als Luca gaat spelen en een foto maakt zie je de kerststal op zijn Luca’s haha.

Zaterdag

dagboek laatste week school vakantie vakantie

We gaan weer foto’s maken en ook Nola wil weer helpen. We maken ook deze leuke knikkerbaan met hubelino. Er komen nog nieuwe snowboots binnen. Die we direct de dag erna hebben getest met de regen. Wat zitten ze heerlijk warm!

Zondag

dagboek laatste week school vakantie zondag

In de ochtend gaan we naar de kerk. Met Nola ga ik naar kerk op schoot en Luca gaat oefenen voor de kinderkerstmusical. Nola ga na kerk op schoot mee met opa en ik blijf bij Luca. Als we thuis zijn wil Luca na een spelletje doen graag kleien. Ik maak een sneeuwpop en Luca gaat met klei voetballen. Bij Opa gaat Nola ook goed op het potje. Knappe meid!

Dan rest nog maar een ding. De foto’s zijn op, de vakantie is aangebroken. Fijne feestdagen lieve volgers en een heel goed 2019 gewenst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: