Bij MMopvrijdag zag ik een blog voorbij komen met een weekmenu en boodschappenuitgaven erbij. Dit leek me leuk om ook eens te gaan delen. Dat vind ik ook wel passen bij mijn cooking monday. Daarom vandaag ook ons weekmenu van afgelopen week en daarbij de uitgaven aan boodschappen. Dit zijn echt alleen de levensmiddelen uit de supermarkten. Niet bijvoorbeeld een ijsje bij de Mac of de autowasstraat om de auto even goed schoon te maken na de winter. 

Afgelopen week hebben we gegeten

  • ovenschotel met broccoli, champignonsoep en aardappelpuree
  • macaronie met eigen gemaakte tomatensaus
  • chinese tomatensoep met afbakbroodjes en rundvleessalade
  • wraps uit het kookboek van lidl
  • spaanse ommelet uit het kookboek opperdepop van de AH.

Dinsdag had M. avonddienst, hij had een hapje uit de vriezer mee. Luca en ik zijn met mijn schoonvader bij de Mac geweest. Helemaal niet verkeerd. Ook heb ik zondag lekker geluncht met mijn vriendinnen. We hebben allemaal iets gemaakt, erg leuk en gezellig. Zelfs Luca kon nog even lekker mee eten.  Ik maakte voor de lunch mini quiche uit het kookboek dinerdiva en 3 soorten croissant; met knakworst, suiker/kaneel en gewone.

Uitgaven voor de boodschappen:
Ik doe meestal bij 2 of 3 verschillende winkels de boodschappen. Dat hangt van de aanbiedingen af. Geen goede aanbiedingen bij een winkel, dan blijven er 2 over. Ik ga elke week naar de lidl, meestal op dinsdag of woensdag. Ook kom ik elke week bij de AH, ah basic is een goed product maar ook goed. Daarnaast zit deze ook op 5 minuten loopafstand dus dat is erg makkelijk. De AH ga ik altijd begin van de week een keertje en eind van de week voor de laatste boodschapjes.

Deze week ben ik bij de lidl en de AH geweest.
lidl:                            12.75 euro
AH 1:                         17.61 euro
AH 2:                           4.68 euro
—————————————
Totaal:                        35.04 euro

Ik ben daar wel tevreden over. We hebben deze week 2 gerechten uit een kookboek die vaak wat duurder zijn. Ook kon ik een aantal goedkopere producten niet vinden en daarom een duurdere moeten aanschaffen.

Houden jullie een weekmenu aan? Vinden jullie het leuk zo iets vaker te lezen? Ik lees het graag in een reactie.

Liefs,
Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: