Vandaag kunnen jullie weer wat leuke foto’s bekijken van mijn week. We hebben weer een drukke week gehad. Verjaardag, schoenen kopen en winkelen. Gelukkig was het lekker weer, ik hou echt van de zon. Fijn dat we ook die kant weer op gaan. Zo veel fijner vind ik dat. Dan is het ook leuk om gewoon even naar het centrum te fietsen en een rondje te lopen daar. 

Luca wijst een liedje aan en mama zingt.

Gezond bakken van Amber Albarda
kwam binnen. Met een lief berichtje
van Natalie.

Heerlijk van de zon genoten deze week.

Donderdag liep ik met Luca even in de H&M.
Daar zag ik deze set staan. Super leuk!
Mijn zwager en schoonzusje gaan trouwen
en vond dit heel geschikt voor Luca.
Alleen trouwen ze in september dus we
wachten nog even met aanschaffen van kleren.

Deze vond ik ook heel geschikt voor een bruiloft.

Lekker met boekjes spelen. Dieren eruit halen en
dan mag mama zeggen wat het is.

Heerlijk samen ontbijten. Echt een fijn momentje.

Zaterdag ook nog even naar het centrum
geweest. Daar kwam ik deze tegen. Die
kon ik niet laten liggen. 0.75 euro bij
de hema.

Wakker worden in bed bij papa en mama.

Er waren nog wat hapjes over van de lunch met
vriendinnetjes. Die heb ik met Luca op gegeten
tijdens de wedstrijd van PSV.

Als mama de was op gaat vouwen helpt Luca
altijd heel goed mee. Knappert!

Hebben jullie nog wat leuks gedaan deze week? Heerlijk van de zon genoten?

Liefs,
Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: