Wat komt het toch dicht bij. Over precies een week is Nola al weer 1 jaar. Om 10:29 werd ze geboren (nog voor dat we eigenlijk op de O.K. planning stonden) en kon ons leven samen met haar beginnen. In het begin hebben we het allemaal precies zo gedaan, zoals wij dat zelf voor ogen hadden. We hebben ons eigen pad gevolgd en zijn daar heel blij mee. Toch merkte ik wel verschil met de geboorte van Luca.

De verschillen
Het verschil zat hem niet alleen in het feit dat ik nu, gelukkig, geen postnatale depressie kreeg. Ik heb mogen ervaren hoe mooi het kan zijn, hoe bijzonder de geboorte van een kindje is. De foto’s van de geboorte van Nola zijn echt niet zo mooi, van Luca zijn ze veel mooier. Het heeft zo moeten zijn. Met Luca moest ik echt even iets verwerken. Bij Nola ben ik gewoon blij. Pas keek ik nog terug naar de foto’s en dacht ‘dit had niet mooier kunnen zijn’. 

Ook merken we verschil in kaartjes en visite. Dat vind ik jammer, want een tweede kindje is net zo bijzonder als een eerste kindje. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Dat wij een kindje mochten krijgen, betekende niet automatisch dat wij nog een gezond kindje mochten krijgen. Daarom heb ik een actie opgezet voor Nola. En ik bedacht dat het leuk zou zijn om er iets aan te koppelen voor jullie.

Een kaartje voor Nola
De actie is als volgt. Ik wil jullie vragen om voor Nola een verjaardagskaartje te sturen. Dat kan gewoon naar ons adres. Deze zal ik in een volgende blog zetten die beschermd is met een wachtwoord. Deze is heel makkelijk. Nola. Zo heb je ons adres en is deze toch niet voor iedereen toegankelijk. Maar wat zit er dan voor jullie in? Uit de kaartjes kies ik 4 ‘winnaars’. Zij krijgen ook een kaartje van mij/ons terug. Gewoon een leuke verrassing. Wil je daar aan mee doen? Voeg dan je adres toe bij de kaart. Een speciale gelegenheid of voor iemand anders? Zet dat er dan even bij. Dan moet dat goed komen. 

Ik hoop dat de actie slaagt. De actie komt zeker langs op mijn blog! Voor de duidelijkheid, Nola is dus 12 november jarig. Birthday girl is coming! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: