Maandag betekend weer tijd voor een nieuw dagboek. Komende week schijnt het heel mooi weer te worden. Daar kijk ik wel naar uit zeg. Ik hou van de zomer dus laat die zon maar komen. Gelukkig was het afgelopen week ook al aardig lekker buiten. We hebben zelfs al weer buiten gegeten tussen de middag en we zijn nog heerlijk op pad geweest. Kijk mee naar wat we allemaal deden.

Maandag

dagboek ontbijt

Ik start met een mugcake als ontbijt. Jammie! En nog gezond ook. Voordeel als Mark werkt dan ben ik altijd erg op tijd. Ik hou niet van haasten haha.dagboek hek kijken

Als we ’s middags Luca naar school brengen wil Nola ook blijven. Maar helaas, ze mag weer mee naar huis.dagboek samen spelen

Luca gaat uit school bij zijn beste vriendinnetje spelen. Super leuk! Echte vriendjes.

Dinsdag

dagboek yoga

Ik start vandaag met een les yoga. Sorry, maar dat is dus echt niets voor mij. Na een kwartier had ik het al bekeken. Ik heb de les afgemaakt, maar mij zul je daar niet snel meer zien. Al kan ik me wel voorstellen dat andere er rustig van worden. dagboek buiten eten

Ik besluit met de kinderen buiten te gaan eten. Het is lekker weer en ze vinden het geweldig.dagboek bloemetjes zoeken

Voordat we Luca weer ophalen ga ik met Nola nog even naar de speeltuin. Samen bloemetjes zoeken. In het kader van de lente en het thema op de peuterspeelzaal.

Woensdag

dagboek zoekboek

Het is weer woensdag en ik blijf even bij Luca in de klas. We hebben dit keer een zoekboek waarop we plaatjes moeten vinden. Het meeste vonden we wel, behalve een boot en zwarte piet. Genoeg pieten gevonden, maar niet deze met een bordje in zijn hand haha.dagboek springen happy farm

In de middag ga ik met mijn moeder en de kinderen naar de happy farm. Eerst naar buiten. In de zandbak, op de skelters en op het grote springkussen.dagboek boer en boerin

Daarna nog binnen gespeeld en natuurlijk deze foto gemaakt. Mijn eigen boer en boerin.

Donderdag

dagboek gek doen

Luca heeft overgegeven vannacht en we blijven dus lekker thuis. Hij is eerst heel verdrietig dat hij niet naar zijn tante mocht (hij had studiedag) maar kon later gelukkig wel lachen.dagboek pleister

Luca wilde ook perse een foto van zijn pleister maken. Hij had een schaafwondje opgelopen gister en daar moest natuurlijk een carspleister op.legoland

Er kwam ook een winactie online met 4 kaarten voor legoland. Doe jij al mee?

Vrijdag

dagboek wafels maken

We blijven nog thuis vandaag en doen rustig aan. Luca is gister naar de wedstrijd van PSV geweest en dan is het fijn als hij helemaal is opgeknapt. Ik maak als lunch deze wafels voor de kinderen.dagboek boekje lezen

In de middag ga ik met Nola even een boekje lezen. Super leuk boekje van de hema (ze verkopen hem nog steeds volgens mij) en past ook goed bij thema lente.

Zaterdag

dagboek mango

Lekker mango meegenomen bij de ah. Heerlijk vind ik dat. De kinderen zijn er iets minder dol op.dagboek stoer meisje

We zijn er klaar voor. We gaan lekker even naar de dierentuin. En dan moet je wel de stoere pet van je broer op natuurlijk.
dagboek stoere jongen

Luca had zelf een paw patrol pet op. Hoe kan het ook anders als echte fan.dagboek tips

Heb jij nog tips? Ik ben opzoek naar een kookboek met makkelijke, gezonde recepten zonder pakjes en zakjes. dagboek toetje aardbeien met witte chocola

Niet zo gezond, maar we gingen wokken ’s avonds. Heerlijk zo’n toetje! dagboek bloemen bij oma

Daarna ben ik nog even naar mijn oma geweest. De bloemen van de kinderen staan nog mooi. Toch al twee weken nu. De bloemen van de lidl doen het goed!

Gister ben ik al weer wezen uit eten. Lekker pannenkoeken met vriendinnen van mij. Daarna nog even chillen en uiteraard de wedstrijd waar het om draait, PSV-AJAX. Luca was erbij samen met Mark. Wat vond hij het leuk! Een echte PSVFan haha.

Hoe was jullie weekend?

 

2 thoughts on “Dagboek #13 zon, spelen en legoland

  1. Ken je de boeken van lekker & simpel Al? Hier wordt er heel veel uit gemaakt en genoten!!
    Ze hebben ook een site lekkerensimpel.com.

    1. Bedankt voor de tip Gera! Ik ga eens naar hun kookboeken kijken. Vind sites altijd zo lastig met koken. Dat scrollen en de telefoon die dan te lang niets doen en uit gaat. Niets voor mij. Geef mij maar een echt boek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: