Wat hebben we weer een heerlijk weer gehad dit weekend. En gelukkig was Mark ook het weekend vrij dus konden we samen genieten. Hebben jullie nog wat leuks gedaan? Wij hebben het badje in de tuin op gezet. En vrijdag stonden we in de zon te dansen! We hebben in ieder geval genoten. Kijken jullie mee naar de foto’s?

Maandag

dagboek ontbijtje

Het is tweede pinksterdag vandaag. We hebben eigenlijk geen plannen en Mark is aan het werk. Dus ik maak een lekker ontbijtje voor mezelf. Apple crumble. Niet zo gezond, maar het mag wel een keertje.

dagboek fietsen

Ik vraag mijn ouders of ze mee kunnen naar de decathlon. Ik ben duidelijk niet de enige, maar de kinderen kunnen wel even fietsen. dagboek voetballen

En dit is waarom we naar de decathlon gingen. Het doeltje dat we hadden ging kapot en Luca viel er gisteravond bovenop. Gevolg was een stok dat in zijn gezicht kwam vlak naast zijn oog. Het ging goed, maar we willen niet onnodig risico lopen. Ennuh, mama heeft dit even zelf in elkaar gezet hoor!

Dinsdag

Dagboek andere luier

De kinderen zijn weer naar school geweest. Als ik de luier van Nola wil verschonen zie ik dit. Dat is niet de luier die ik om deed vanmorgen en hij is sowieso niet van haar. Grapje van de leidsters! Ik gok dat de luiers van Nola op zijn en ik weer nieuwe moet brengen.dagboek ijsje

Ik haal een lekker ijsje. Ze zijn bij de emte en de ah in de aanbieding. Jammie!dagboek relaxen

In de middag is iedereen het een beetje zat. We liggen daarom heerlijk samen op bed. Ja, met die schermen erbij.

Woensdag

NL alert!

En dan wordt je wakker en zie je een NL-Alert. Daar werd ik dus niet wakker van. Hij schijnt dan wel gewoon geluid te geven. Nou jongens, als er echt iets ernstigs is dan werkt dat dus zeker niet. Van de 15 mensen die ik gesproken heb is er wel 1 wakker geworden door dit bericht. Geen goed teken lijkt me.dagboek open ochtend op school

Maar na een korte nacht worden we verwacht op school. Er is open ochtend. We mogen mee kijken in de klassen, een les shareborn (geen idee of je dat zo schrijft, middelste foto) en Luca mocht ook wat vertellen aan de mensen die langs kwamen. Nola ging in de pauze lekker bij Luca in de klas zitten. Alsof ze er bij hoort. dagboek moe

Maar al die indrukken waren toch wat veel en rond 4 uur valt mevrouw in slaap op de bank.dagboek pakketje

In de avond ontving ik nog dit leuke pakketje. Later lezen jullie er natuurlijk meer over en ik heb nog een verrassing voor jullie!

Donderdag

dagboek zolder opruimen

De kinderen zijn naar school en ik ga hier mee aan de gang. Wat een zooitje is het nadat we een nieuw CV kregen (ja dat was toen het nog koud was). En ik ben het verjaardagscadeau van Luca kwijt. Dat had ik al in huis. Dus ik moet echt even gaan zoeken. Te goed verstopt. Maar uiteindelijk in de laatste doos gevonden.dagboek Lunchen

Mark slaapt uit zijn nachtdienst en ik besluit met de kinderen even ergens te gaan eten. Hier hebben we meer dan genoeg aan voor de lunch, 5 kaasstengels. dagboek tandarts

Ik at namelijk erg weinig door de spanningen hier voor. Ik moest weer naar de tandarts. Zul je altijd zien, ze liepen nog uit ook. Maar ik heb het overleeft en hoef pas over 3 maanden terug.

Vrijdag

dagboek feest op school

Er was feest op school. De verbouwing is voorbij en om de ouders te bedanken maakten we een prachtig optreden met de hele school. Fort van de verbeelding hielp daarbij. En als klassenmoeder mocht ik ook helpen. Super leuk. ‘Lekker! Lekker, Lekker zingen! Lekker!’ De liedjes blijven in je hoofd zitten.dagboek zelf fietsen

Na het avondeten wil Luca graag met z’n allen fietsen. Hij wil ook zelf op zijn fiets zonder zijwieltjes. We proberen het een fietsen een klein stukje naar de kinderboerderij. En wat doet hij het goed. Super trots op hem. Meneer heeft het 2 keer geoefend en fietst nu al mee.dagboek spelen

Dan kunnen we daar mooi even spelen. Ze starten in de schommel. Het was heerlijk rustig, alle ruimte voor ons zelf. Genieten met hoofdletters!

Zaterdag

Dagboek rondje fietsen en lunchen

We gaan een rondje fietsen en ergens lunchen met de kinderen. Na overleg besluiten we naar het pannenkoekenhuis te gaan. De kinderen kunnen spelen in de speeltuin en wij zitten heerlijk op het terras. Lekker eten en weer verder fietsen naar huis. Wat een vakantiegevoel. dagboek zwembad

Daarna lekker in het badje. Het is heerlijk weer. Opa komt nog langs met nichtje Zoë. Een schik dat ze hadden met z’n 3tjes. Je kunt nu goed merken dat ze allemaal ouder worden. dagboek allebei moe

Maar aan het eind van de dag zijn deze dames het zat. We ploffen op de loungeset om daar niet meer vanaf te komen.

Het is nu zondagavond. Bijna tijd om weer te gaan slapen. Morgen heeft Luca studiedag en woensdag staakt zijn school. Een gebroken week dus. Wat zijn jullie plannen voor deze week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: