Mijn dagboek is weer terug van weggeweest. Alleen wel in een iets andere vorm dit keer. Wat meer tekst en minder foto’s. Al die foto’s was zo’n werk, dat ik besloot het met wat minder te doen. Mijn dagen zijn ook weer niet zo interessant om alles te laten zien aan jullie. Maar, we hebben wel weer leuke dingen gedaan. Het was natuurlijk hemelvaartsweekend. Wij zijn dit weekend allemaal vrij vanwege het hemelvaartsweekend (oké, behalve Mark dan  want die mag zondag gewoon weer werken) en dit hebben we gedaan.

Donderdag: Hemelvaartsdag

We starten dit Hemelvaartsweekend met Hemelvaartsdag. Na 40 dagen op aarde te zijn geweest na zijn opstanding gaat Jezus terug naar zijn Vader. Terug naar onze Vader. Wat een mooi feest om te vieren. Eens mogen wij daar ook naartoe gaan. Of, want dat heeft hij beloofd, komt hij terug naar ons (en wat je beloofd moet je doen zegt Luca dan). Wanneer hij terug komt, ja die vraag krijg ik regelmatig van mijn kleine man, geen idee. Maar ooit zal hij weer terug komen.

Deze dag hebben we verder niet veel gedaan. De kinderen zijn even bij opa geweest zodat ik een sparsessie met Sjoukje kon doen. Heb je een eigen blog? Plan dat zeker eens in, ze heeft een paar gratis plekken in de maand. Maar ook de betaalde webinars zijn heel fijn. Ik deed er al eens één en heb daar zo veel van opgestoken. Na het gesprek de kinderen en Mark weer halen, Mark sliep daar na zijn nachtdienst. In de middag naar mijn ouders, Nola wilde graag naar oma en ik moest nog wat dingen regelen voor een feestje. Ook direct aangeschoven voor het avondeten.

Vrijdag: extra vrije dag voor velen

Nu was Mark ook echt vrij. We hadden niet echt tijd om uit te slapen want om 9.00 stond er een afspraak bij de tandarts gepland. Niet mijn ding en ik was dan ook blij dat ik er vanaf was. Alles weer helemaal goed gekeurd gelukkig. Bij de kinderen ook. We kwamen er zelfs achter dat Luca onderin al 2 volwassen kiezen krijgt. Er zitten echt al puntjes (links al 4 zelfs), maar daar heeft hij gelukkig helemaal geen last van. Lijkt een beetje op toen hij baby was. Had hij ook niet zo veel last van doorkomende tandjes.

Even naar het centrum voor zonnebrand van drs. leenarts, maar helaas was hij uitverkocht. En toen vergat ik hem online te bestellen. We hebben nog een tube staan gelukkig. We rommelen wat aan allemaal. Ik haal wat medicatie bij de apotheek, breng wat terug naar de action, Luca gaat naar de kapper en we halen de guppen op die we nog tegoed hadden van de dierenwinkel. Al met al zijn we best druk geweest vandaag. Ik ben tussendoor ook druk voor mijn blog en een te leuke challenge voor jou en mij.

In de avond gaan we uit eten en ik pas na jaren een jurkje weer. Zo super blij mee en trots op. Dat moest ik natuurlijk even delen. Afvallen doet zijn werk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

▪hallo new me▪ Jaren geleden kocht ik dit jurkje. Jaren geleden paste ik dit jurkje. En nu dus weer. Om me daarna lekker vol te eten bij @easternplaza_nl 😂. Ach we leven maar 1 keer. Ik hou me altijd netje binnen de perken qua eten dus dit kan prima een keertje. Het was heerlijk, de kinderen hebben genoten en gewoon een top avond. Kijk ons eens shinen 😄. Zo trots op mij, op ons. Want zonder mijn drie schatten lukt het niet. Waar ben jij trots op? . . #uiteten #afvallenzonderhonger #afvallen #afvalleniseenfeestje #afvallenenuiteten #afvallenzonderdieeet #afvallenzonderlijnen #gezondeleefstijl #gezondlichaam #gezondeten #gezondafvallen #gezondemama #easternplaza #snoepen #jurkjepastweer #trots #kiloskwijt #kledingextra

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Zaterdag: Ark van Noach

Als de Ark van Noach in Wageningen ligt moet je daar natuurlijk wel even langs. Dus vandaag gaan we daar heen. Het wordt prachtig weer, dat hebben we goed uitgekozen. De Ark van Noach was echt heel erg leuk. Een aanrader om naar toe te gaan. Later zal ik daar nog meer over schrijven. Dat is wel een aparte blog waard.

Zondag: Rustdag en hitte

Het beloofd een enorm warme dag te worden vandaag. Nola gaf vrijdag aan dat ze naar de kerk wilde. Meestal vind ik dat een super goed idee natuurlijk. Vandaag besluit ik om het anders aan te pakken. Ik ruim in de ochtend eerst mijn zomerkleding de kast in en de winterkleding de kast uit. Het moet nu maar afgelopen zijn met dat kwakkelen. Dan is het tijd voor het badje. Vullen en hup, spelen maar. Nichtje Zoë komt ook gezellig mee spelen in de ochtend. We zijn tussen 13.00 en 15.00 uur lekker binnen. Koel en beter ivm de kracht van de zon. Als papa thuis is gaan we weer naar buiten, spelen met water (het bad en de piratenboot) en emmertjes. We lopen nog even naar opa en eten daar een ijsje. Kunnen we ook even oude oma (oma van papa) gedag zeggen want zij is gezellig daar. Een heerlijk dagje zo samen.

Een weekend met veel rust momenten maar ook een aantal leuke dingen. We hebben ons goed vermaakt.

Heb jij genoten van het lange hemelvaartsweekend?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: