Een tijdje terug ontving ik een startersset van goedgemerkt.nl om uit te testen. In de startersset zitten naamstickers, kledinglabels, schoenenlabels en een tassenlabel. Op het tassenlabel plak je dan een naamsticker. Waarom je dat zou willen? Ik heb meerdere malen gehad dat een van mijn kinderen thuis kwam met de verkeerde tas. Blijkbaar een gewilde tas die ze hebben. Op de peuterspeelzaal heb ik ook wel eens een verkeerde jas gehad omdat Luca en een jongen dezelfde jas hadden (hingen beide aan de andere kant van de hal, maar toch ging het mis). Ik heb de labels uitgebreid getest en vertel je in deze blog graag wat ik er van vind en hoe je ze kunt gebruiken.

Eerste indruk van de website

De stickers zijn makkelijk te maken op de website van goedgemerkt en er zijn heel veel leuke figuurtjes uit te zoeken. De figuurtjes op de tassenlabels zijn een stuk minder en je kunt ook niet zelf voor de kleur kiezen. Dus als Nola bijvoorbeeld een roze met dolfijn had gewild dan kon dat niet. De roze was met een prinses en de dolfijn op een blauw label. Dat vond ik wel jammer, de kinderen hadden er niet zo’n last van. Alleen Luca wilde graag een voetbal en die was er niet. Verder past ons adres net niet op de sticker. Op de kledinglabels heb ik namelijk ons adres geschreven en op de naamstickers mijn 06-nummer. Voor jullie om te testen of het leesbaar was. Bij de kledinglabels moet ik dus even de woonplaats erbij zetten. De kledinglabels zijn iets langer en smaller dan de naamsticker.

overzicht goedgemerkt.nl labels

Het plakken van de naamsticker

Zo richting het einde van het jaar ga ik niet allemaal gymkleding nog labelen, komend jaar moet dat allemaal vervangen worden dus dan is dat vroeg genoeg voor dan. Raken ze nooit meer een schoen of broek kwijt want hun naam staat er in. Super handig, als ik zie wat er allemaal kwijt raakt op school. De instructies hiervoor zijn heel duidelijk, je hebt alleen een strijkijzer en bakpapier nodig. Voor schoenen gebruik je een naamsticker en een speciale schoensticker. Op het bakje van Nola heb ik haar naamsticker geplakt. Eerst even schoonmaken, daarna droog en dan de sticker erop. Ik vond dat hij nog veel kon bewegen/schuiven na het plakken. Ik besloot de vaatwasser zijn werk te laten doen en te kijken of de sticker daar tegen kon. Na een aantal ronden in de vaatwasser, in de tas en op de peuterspeelzaal ziet de sticker er nog als niet uit én zit hij goed vast aan de deksel van het bakje. Perfect dus!

De labels zijn ook heel handig als je er samen op uit gaat. 

Gebruik ik de tashanger?

Mijn kinderen hebben niet hele grote tassen mee naar school en daarvoor vind ik de tassenhanger wat aan de lompe kant. Maar, op school zie ik er een aantal wel mee rond lopen. Heel herkenbaar voor de tas, behalve dat veel meisjes met de roze lopen. Hoe ouder je kind is/wordt hoe kinderachtiger hij het ook zal vinden. Dan is het misschien beter voor een sticker te gaan. Maar de tassenlabel is natuurlijk perfect voor aan de koffer. Nooit meer zoeken naar je koffer op de band bij schiphol, want je herkent hem direct aan het label. Ideaal en hij zit dus gewoon in dit starterpakket.

Close up goedgemerkt.nl labels

Waarom koos ik voor het starterpakket?

Er zijn heel veel verschillende producten te krijgen. Als moeder zijnde met een klein budget zou ik zelf kiezen voor dit starterpakket voor mijn kinderen. Met 19,95 euro per pakket niet de duurste, maar wel veelzijdig genoeg om alles een tijdje te kunnen gebruiken. Ook als er nieuwe kleding, nieuwe bakjes of nieuwe bekers aangeschaft worden. En op school gaat er nog wel eens wat stuk of kinderen groeien uit hun kleding. Ik kan jullie zeker aanraden dit pakket te kopen. Wel raad ik aan om alleen je telefoon nummer erop te zetten (met land nummer mocht je het voor het buitenland gebruiken) en niet een straatnaam. Bij mij is dat het enige dat er op past, wel goed leesbaar, maar in een andere woonplaats heb ik daar niet zo veel aan. Je kunt ook kiezen voor enkel een naam, maar dan is het bij kwijtraken buiten bekende plekken lastig voor de vinder om jou terug te vinden.

Waar kun je de startersset voor gebruiken?

  • Gymkleding merken
  • schooltas merken
  • schoolbeker en bakje merken
  • koffer van vakantie een label geven
  • Tas van school een label geven
  • Lievelingsknuffel merken (yes, dan komt hij hopelijk sneller weer terug als je hem kwijt raakt)
  • Uitlenen van boeken/spelletjes/ander speelgoed kun je merken met de stickers
  • Schoenen merken, handig op school waar veel dezelfde (gym)schoenen hebben
  • verschil tussen links en recht laten zien aan je kind in de schoen (sticker door midden knippen en de ene helft links andere helft rechts plakken. De sticker moet heel zijn dan heb je de schoenen aan de juiste voet)

Dit zijn even zo even de dingen waarvan ik denk dat ik de stickers en het label ervoor zou gebruiken. Maar misschien heb jij nog een veel leuker en/of beter idee. Laat het dan weten in een reactie hieronder. Daar help je andere ouders ook mee!

En nu massaal allemaal de stickers bestellen. Het voor goed kwijtraken van spullen is nu verledentijd!Labels goedgemerkt

goedgemerkt.nl labels

Voor de privacy van mij en mijn gezin heb ik de achternamen, ons adres en telefoonnummer weggehaald. Ik heb deze sets gekregen van het bedrijf, dit beïnvloed mijn mening verder niet.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: