Tijd voor een nieuwe week. Ik zag dat er deze week veel foto’s van eten aanwezig zijn. Voor mijn doen dan. Ach, dat mag ook wel een keer. Soms gezond, soms wat minder. Genieten doen we met mate toch? Verder zijn we nog bij de dierentuin, kinderboerderij en de speeltuin (het schoolplein haha) geweest. Wat fijn dat de temperaturen weer omhoog gaan. Maar eerst weer tijd voor de foto’s van afgelopen week.

Maandag

dagboek nola psz

Nola en Luca gaan weer naar school na de vakantie. Toch ook wel weer fijn hoor. Even tijd voor ons en dingen die we leuk vinden om te doen. Bloggen bijvoorbeeld. dagboek vriendjes

Als ik Luca op haal in de middag gaat hij nog even spelen met een vriendinnetje. Nola speelt met haar broertje. Echte vriendjes ook, ze zitten op dinsdag samen op de psz.

Vandaag kwam mijn shoplog van de huishoudbeurs online. 

Dinsdag

dagboek dierentuin

Nola wordt door opa opgehaald bij de psz. Als Luca die middag uit school komt gaan we naar de dierentuin. dagboek meneer Nilson

Kijk mama, meneer Nilson! Wil je een foto maken? Natuurlijk wil ik dat lieverd. dagboek wokken

Als verrassing gaan we samen met Luca wokken. Hij vind dat zo super leuk. Lekker eten en spelen. Vooral dat spelen haha. Wat een lieverd is het hé?!

Vandaag kwam mijn blog over Linijn.nl online.

Woensdag

dagboek samen werken

Op woensdag mogen we altijd mee de klas in. Ik ben alleen, want Mark is vrij. Heerlijk om dan even samen met Luca iets te kunnen maken. Hij kwam best ver. En hij is luisvrij! Altijd fijn om te horen na een luizencontrole.

Verder maak ik geen foto’s. Ik ben druk met boodschappen doen met Nola.

Vandaag kwam mijn blog over de babybijbel online.

Donderdag

dagboek praxis met Nola

Ook vandaag maar 1 foto. In de middag gingen we met Nola even naar de praxis. Het was een beetje een rot dag. Na een korte nacht omdat Luca bang was (iemand tips daarvoor? Het is steeds vaker en het is niet genoeg als we kijken en zeggen dat er niets is. Ook niet als hij dat zelf ook ziet. Erg lastig voor ons allemaal. Zeker als je dan van 3 tot 5 bezig bent ’s nachts.). De bedoeling was dat ik ging sporten, maar ik kreeg de accu niet in mijn fiets en ook niet meer eruit, Nola was erg aanhankelijk op de psz en het liep voor geen meter. Uiteindelijk toch gegaan. Maar de hele dag was het niet zo mijn ding.

Vandaag kwam mijn blog over het afscheid van mijn oma online.

Vrijdag

dagboek ontbijt

De dag begint goed met dit ontbijt. Een plak cake van een weightwatchers cake die gemaakt is door een moeder van de psz. We hadden over van de vergadering gisteravond. Met vanillekwark. Jammie!dagboek samenspelen

Samen spelen. Soms gaat het heel goed, zoals hier. Soms gaat het wat minder. Vast heel herkenbaar voor de moeders met meerdere kinderen. dagboek lammetjes kinderboerderij

Als Mark thuis is van zijn werk gaan we even naar de kinderboerderij. Ik had gelezen dat de lammetjes naar buiten waren. dagboek schommelen kinderboerderij

Daarna nog even spelen in de speeltuin. Schommelen vonden ze beide geweldig.

Vandaag kwam mijn blog over de nieuwe paw patrol online. 

Zaterdag

dagboek ontbijtje

Ik begon de dag met een ontbijttaartje. Zijn jullie benieuwd naar het recept? Dan kan ik dat later nog wel delen. dagboek tussendoortje

Als tussendoortje hadden we mango met banaan en de kinderen nog appel. Luca heeft ook de mango geproefd. Hij dacht dat het perzik was, wat hij lekker vind. Ik liet hem in die waan. Maar hij hoefde de mango niet op te eten toe hij het niet lekker vond.

dagboek knutselen

In de middag gingen we lekker knutselen. Eieren maken voor bij de lidl. dagboek buiten spelen vieze broek

En buiten spelen. Als ze niet vies zijn hebben ze niet gespeeld zeggen ze wel eens. Nou, Nola heeft duidelijk goed gespeeld. dagboek Luca

Mijn grote jongen. Kijk hem stoer zitten dan. dagboek cake versieren

Als we thuis komen gaan we cake versieren. Niet alleen voor kinderfeestjes, maar ook gezellig om samen te doen. De kinderen vonden het fantastisch. Het was een zooitje, maar ach. Dat is zo weer opgeruimd.dagboek cake

En mama deed gezellig mee. Dit is mijn taartje. Hij smaakte heerlijk. dagboek nieuwe aankopen action

Toen Mark thuis kwam ben ik nog even naar de action gegaan. Eigenlijk voor een stoomdweilapparaat. Maar ik wist het niet zo goed. Dus dat nam ik niet mee. Mark zei dat we het gewoon moesten proberen. Ik wil graag wat meer dweilen, maar wat een gedoe steeds. Dus ik hoop dat dat iets is voor ons. Wel nam ik deze layered stamps en gelpens mee. Binnenkort een review op mijn blog in de action bullet journal.dagboek pizza

We aten heerlijk pizza. Deze is wel pittig qua kip maar echt super lekker. En fris door de komkommer. Nola vond hem ook erg lekker.

Dat was onze week. Zondag zijn we nog naar de kerk geweest. In de middag ben ik met de kinderen even naar mijn schoonvader gegaan. Luca heeft nog even buiten gevoetbald en we hebben vooral bankgehangen. We waren best wel moe allemaal.

Hoe was jullie week?

liefs Minke

11 thoughts on “Dagboek #8: Action, dagje met Luca, naar buiten en eten

  1. Leuk he dat er overal weer lammetjes zijn! Voor mij echt een teken dat we de goede tijd van het jaar ingaan 😉
    En zondag bankhangen is toch ook een ultiem weekend gevoel!

    1. Hier kun je de review lezen van de action bullet journal http://mamaminke.nl/2018/02/05/bullet-journaling-vergelijken-winactie/. Die saus zou ik eigenlijk niet weten. Het lijkt iets van yoghurt te zijn. Even opgezocht, dit zit er op de pizza: Pizza met tomatensaus, mozzarella, pittig gekruide Harissa kip, komkommer, rode ui, vers gesneden tomaat, koriander, swirl van knoflook en knoflookolie op de rand. Al mis ik meestal wel de koriander volgensmij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: