Lieve lezers,
De laatste blog van mij van 2017. Wat was 2017 zwaar, maar ook vol mooie momenten!           2017 begon zwanger, werkloos, met allerlei tegenslagen achter de rug en met alleen een dreumes in huis en het jaar eindigt met een geweldige baan, een baby van 6 maanden, een peuter en zelfs een opleiding in het vooruitzicht. Wauw. En met jullie als vaste lezers. Heel fijn!

Vooruitkijken in plaats van terugblikken

Ik ga niet alleen maar terug kijken naar het jaar, want het is voor mij veel leuker om vooruit te kijken. We hebben genoten van de kerstdagen. Ivm de draagtag, komt deze blog wat later dan gepland dus kon ik heel mooi nog even over de feestdagen schrijven. Sinterklaas was natuurlijk al geweest en de kerstdagen stonden alweer voor de deur. Wat is december toch hectisch. Ook met het werk. Ik heb aardig wat uurtjes gewerkt en voor m’n gevoel weinig stil gezeten. Nog last minute cadeautjes gekocht en vooral genoten van de kerstsfeer thuis. Chris en Lotte zijn weer wat verwend want van sinterklaas kregen ze een hoop dus hield de kerstman zich wat in.

dagboek ilona charlotte

Back to basic

We zijn inmiddels alweer in ons oude ritme beland, Lotte eet steeds beter en soms al wat broodkorstjes. Ook begint ze met rollen van rug naar buik want ze vind het veel te leuk op haar buik. En ze zit ook al in de kinderstoel! Misschien nog wat te klein of te vroeg voor sommige maar we merkte aan haar dat ze er aan toe was. Ze wilt een hele hoop (teveel eigenlijk) waar ze nog wat te klein of te jong voor is. Er zit een hoop pit in deze jongedame en daar kunnen we maar beter in meegaan.

Wat zal hij eten?

Chris eet niet heel veel beter op dit moment, maar ook zeker niet slechter. Met de feestdagen hebben we z’n schema niet aangehouden maar gewoon gekeken naar wat hij wilde eten. Alle hapjes waren geschikt naar zijn allergieën. Wat heeft hij gesmuld. Ik had van die boompjes gemaakt met komkommer en knakworst en er lagen alleen nog maar lege stokjes met stukjes komkommer ernaast. We zijn tijdelijk gestopt met de extra calorieën want het sloeg toch aardig op z’n darmen. Maar nu we er een paar dagen mee gestopt zijn, is hij toch weer wat chagrijniger en snel geagiteerd. Dus we gaan er weer mee beginnen. Hopelijk kwam het alleen door de rare dagen voor hem maar we gaan het afwachten.

Vervolgafspraak staat gepland

Midden februari met beide weer naar de kinderarts en ik ben behoorlijk benieuwd hoe en wat er nu verder gaat gebeuren. Is hij voldoende aangekomen dat we zo door blijven gaan of wordt hij even medisch nagelopen? Dus ook dat wordt even afwachten, hoewel ik het geen prettig idee vind om hem door de medische molen te doen. Toch lijkt het me misschien wel beter om hem na te laten kijken.

Maar dat is voor volgend jaar.

Voor nu, wens ik jullie allemaal een mooi uiteinde en een geweldig begin van 2018!

dagboek ilona fijne feestdagen

liefs Ilona

Bedankt voor al je leuke blogs dit jaar Ilona. Heel veel geluk, gezondheid en liefde gewenst voor in 2018. Dat we nog lang van jullie mogen genieten in de blogs! Liefs Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: