Stiekem zou ik wel iets meer van de wereld willen zien met kinderen. Maar zoals veel van jullie wel zullen weten is vakantie met kinderen niet echt vakantie. Tenminste, ik ervaar een vakantie altijd drukker als dat ik gewoon thuis ben. De kinderen zijn toch uit hun ritme en onze kinderen hebben daar best wat last van. Maar er zijn een aantal bestemmingen die ik zou willen bezoeken met kinderen. Dit zijn mijn 5 favoriete reisbestemmingen.

1. Centerparcs Hutteheugte

Deze mag echt niet ontbreken in onze top 5 favoriete reisbestemmingen. Eigenlijk hoeft het niet perse Huttenheugte te zijn, maar gewoon Centerparcs. De kinderen, vooral Luca, worden hier zo blij van. Heerlijk zwemmen, lekker eten en spelen tot je niet meer kunt. Voor Luca staat vakantie gelijk aan een vakantiehuis en dat staat gelijk aan centerparcs. Als de kinderen blij zijn, zijn mama en papa dat ook. Dus voor ons staat dit voor nu toch echt wel op nummer 1. Dus we gaan zeker weer kijken of we hier heen kunnen komend jaar.

2. New York

Je zou het bijna een ver verleden noemen dat wij ooit een reis hadden geboekt naar New York. En toch zijn we er nog nooit geweest. Ik bleek zwanger van Luca en mocht nog wel naar New York vliegen, maar terug mocht ik het vliegtuig niet meer in. Voor ons reden om deze reis te annuleren. Gelukkig hadden wij een reis en annuleringsverzekering. Zo kregen we wel al het geld terug. Maar we willen nog steeds graag een keer erheen. Wie weet kunnen we dat met kinderen gaan ontdekken. Elk nadeel heeft zijn voordeel toch? Wil je ook een reis- of annuleringsverzekering, kijk dan eens bij Centraal Beheer.

3. Parijs

De stad van de liefde mag natuurlijk niet ontbreken. Ik heb op instagram gezien dat Amber met Mees daar is geweest. Zo stoer en gaaf. Dat zou ik ook wel willen. Ze hebben daar dus gewoon speeltuintjes. Ja ik was daar dus verbaasd over, maar goed. Dat is helemaal niet gek, want er wonen natuurlijk ook gewoon kinderen. Daarom wil ik daar dus heen met de kinderen. Om de stad vanuit hun oogpunt te bekijken en te ontdekken. Wie weet ooit.

4. Bali

Als ik toch mag kiezen dan zou ik hier ook graag heen willen. Bali mag dan ook in onze top 5 favoriete reisbestemmingen. Ik heb daar zulke mooie foto’s van gezien. Prachtige stranden en mooie resorts. Maar ook prachtige foto’s van mensen die daar wonen. De straatjes die in niets lijken op wat wij hier hebben. Dan kan ik de kinderen laten zien dat wij het goed hebben, heel goed. Dat we dankbaar mogen zijn voor alles wat we hebben gekregen, alles wat we kunnen doen en alles wat we mogen meemaken. Hoe gaaf is dat om aan je kind mee te kunnen geven?

5. Tokyo

Een vriendin van mij is samen met haar man naar Tokyo geweest (ook nog wel meer plaatsen maar deze is specifiek blijven hangen). Het schijnt daar dus heel schoon te zijn en qua eten ook goed te doen. Het is even een vliegreis erheen, maar dan heb je dus wel een prachtige omgeving. Lijkt me dus toch ook wel heel gaaf om daar eens heen te gaan. Om te kijken hoe het er daar aan toe gaat.

En zo kan ik eigenlijk nog wel een aantal plaatsen noemen waar ik heen zou willen. Er zijn zo veel mooie plekken op de wereld. Op Lonely Planet staan ook nog 10 tips met reisbestemmingen die je misschien leuk vind. Naar welk land of welke stad wil jij graag nog met je kinderen?

liefs Minke

Uitgelichte afbeelding van Pixabay.

5 thoughts on “*De 5 tofste reisbestemmingen met kinderen voor 2018

  1. Ik wil nog heel graag een keer een rondreis maken door Californië, Utah en Nevada met de kinderen. Maar ze zijn nu 5 en 9 jaar. Ik zou het zo zonde vinden als ze het zich later niet meer kunnen herinneren. Voor de jongste nog even wachten dus voor ons.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: