Door Daniëlla werd ik getagd voor de 25 vragen tag. De tag staat ook bij Elise Joanne. Zij heeft hem weer bij een vriendin gevonden, maar die website doet het helaas niet. Dus waar hij precies vandaan komt weet ik niet. Het gaat om 25 random vragen waar ik antwoord op ga geven. Lees je mee?

1.    Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?

Een ananas op de achtergrond (dat valt mijn oma altijd zo op als ik wat wil laten zien aan haar haha) en veel pictogrammen. Op het eerste blad staat eigenlijk alles wat ik veel gebruik (facebook, instagram, youtube, whatsapp ect.). Telefoon staat op het laatste blad, anders gaat Nola steeds iedereen bellen als zij de telefoon heeft.

samen terugweg

2.    Je gaat naar een kroegje/cafe; wat bestel je?

Spa rood. Lekker saai en burgerlijk. Heel af en toe nog eens cola light of 7up. Maar meestal gewoon spa rood.

3.    Welk woord gebruik je echt té vaak?

Nee. Met kinderen in huis gebruik je dat woord toch minstens 10 keer per dag.

4.    Wat is je favoriete film?

Badmoms. Ik zou graag nog naar deel 2 willen in de bioscoop. Eens kijken of dat nog gaan lukken deze vakantie.

5.    Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?

Ik kijk met kerst heel vaak all you need is love. Net als de rest van Nederland. En ik vond New Girl echt fantastisch. Zo jammer dat het afgelopen is. Hopelijk komt er nog een nieuw seizoen.

6.    Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?

Het is feest, iedereen mag het horen en Vrolijk kerstfeest iedereen! Een kinderliedje over de geboorte van Jezus en over kerstfeest.

7.    Naar wie was je laatste appje?

Een groepschat met allemaal moeders die een kindje hebben gekregen in november 2015.

8.    Wat was je eerste e-mailadres?

Vast iets met een dolfijn. Ik weet het niet meer zeker.

9.    Waar kun je je enorm aan ergeren?

Uhm best wel een aantal dingen. Ik zou me best wat minder willen ergeren soms, maar echt sommige dingen zijn te irritant.

  • hondenpoep op de stoep. Ruim je zooi gewoon op. Ik gooi de vieze luiers van Nola ook niet zomaar op straat.
  • Speelgoed dat niet compleet is. Dat blijf ik zoeken tot ik het vind. Met twee kinderen die nogal van het gooien zijn is dat best een werk soms.

10. Wat is je meest awkward moment ooit?

Ik zeg wel vaak tegen iemand vrolijk gedag omdat ik denk dat ik hem of haar ken blijkt het iemand anders te zijn. Of ik verspreek me weer eens. Wat ik ook zo niet leuk vond, de lucht die uit je darmen moet na de bevalling. Het opstaan uit bed na de bevalling en dan alles naar beneden voelen lopen. En Mark zat gewoon in de kamer erbij.

sleutelhanger nola rechts

11. Wat is je favoriete dag van het jaar?

Ik heb niet 1 favoriete dag maar de verjaardagen van de kinderen vind ik erg leuk.

12. Wat is je favoriete emoji?

De aap met de handen voor de ogen of het poppetje dat tranen van het lachen heeft.

13. Katten of honden?

Beiden niet, ik ben echt geen dierenliefhebber eigenlijk. We hebben vissen en dat vind ik prima zo.

14. Utrecht of Amsterdam?

Utrecht, by far! Daar is de Nederland Zingt dag en de Kreadoe. En ik vind Amsterdam gewoon te massaal.

15. Koffie of thee?

Thee, ik lust echt geen koffie. Zelfs cappuccino vind ik niet lekker.

16. Serie of film?

Serie, dat zijn korte afleveringen en kan ik makkelijk even snel een stukje kijken. Een film steeds onderbreken is niet zo fijn.

17. Engeland of Amerika?

Engeland ben ik al vaker geweest. Ik zou nog wel naar Londen willen met Mark, maar New York staat ook hoog op mijn lijstje.

18. Vlees of vis?

Vlees, geen vis liefhebber.

19. Drank of drugs?

Beiden niet, bleh!

20. Spice Girls of Backstreet Boys?

Spice girls, ‘If you wanna be my lover…..’

21. Bert of Ernie?

Bert. Ik kan soms een beetje te serieus reageren.

22. Buurman of Buurman?

Klussen!

sinterklaas luca en nola

23. Sesamstraat of Villa Achterwerk?

Sesamstraat. Bestaat villa achterwerk nog dan?

24. Meest random feitje over jezelf?

Ik draag meestal sokken omdat ik het meestal koud heb. Ook in de zomer.

25. Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?

Kinderen zien niet je uiterlijk, je puistje teveel of dat ene vetrolletje. Ze zien wat je doet, of je mee doet. Of je blijft zitten. Of je blij bent of verdrietig. Daar gaat het om. Niet om al die uiterlijkheden waar je soms met moeite wat aan veranderd.

25 vragen en antwoorden van mij. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Wil je de tag overnemen? Super leuk. Ik ben nieuwsgierig naar je antwoorden. Wil je dan naar mij en Elise Joanne linken? Heel erg bedankt!

Dan wens ik jullie een hele fijne en veilige jaarwisseling. Op naar een geweldig 2018!

liefs Minke

1 thought on “TAG: 25 vragen aan MamaMinke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: