Een week met een weekend vol uitersten. Ik mocht bij het afscheid van een oom aanwezig zijn terwijl de kinderen genoten bij park van sint. En zondag werd mijn oma herdacht in haar kerk en vierden we in de middag sinterklaas met mijn familie. De rest van de week was het koud maar deden we nog wel wat leuke dingen. Kijken jullie mee naar de foto’s?

Maandag 19 november

dagboek sinterklaas maandag

De kinderen gaan weer naar school. Altijd een fijn moment omdat ze het zo naar hun zin hebben. In de middag speel ik met Nola met wobbly worm. Ze vind het geweldig! Ik maak ook zelf appelmoes met de goudrenetten die er nog liggen. smaakt toch anders dan wanneer oma het maakte.

Dinsdag 20 november

dagboek sinterklaas dinsdag

Ik start de dag in de sportschool. Dat is ook weer fijn. Hebben we het voor deze week weer gehad. Mijn fiets is helaas kapot en om steeds met de auto heen en weer te rijden vind ik wat duur worden. Dus 1 keer per week sporten is het voor nu even. Deze boeken komen binnen en pak ik in voor sinterklaas. Dankjewel mama en papa!

Woensdag 21 november

dagboek sinterklaas dierentuin

Luca heeft studiedag vandaag. We mogen eerst naar de tandarts. Ik hou daar helemaal niet van, maar de kinderen vinden het geweldig. Dat willen we graag zo houden dus ga ik altijd alleen naar binnen eerst en komen zij wanneer ik klaar ben. We zijn allemaal goed gekeurd. In de middag gaan we naar de dierentuin. Bij de ingang komen we prairie pip tegen. Volgensmij herkent ze ons gewoon. We krijgen allemaal een high 5!dagboek sinterklaas schoenen

En we hebben nieuwe schoenen voor de kinderen gekocht. Voor Nola wilde ik laarsjes, maar als ik ze qua maat goed had zaten ze boven heel strak en een maat groter weer veel te wijd. Ze heeft een kleine maat en loopt toch het beste op zulke schoenen. Deze heeft een lekker fleece binnenkant. Heerlijk warm. En Luca koos weer voor paw patrol haha.

Donderdag 22 november

Ik maak helemaal geen foto’s vandaag. Ik doe boodschappen, haal de laatste sinterklaas cadeautjes en doe rustig aan met Nola.

Vrijdag 23 novemberdagboek sinterklaas vrijdag

Ik heb dit mooie wooden letterbord gehaald bij de action. Vind het zo gaaf. Nola is niet helemaal fit dus ik maak een lekker bordje fruit voor haar. Vind ze helemaal geweldig. Samen spelen we met de gekregen baby born en de partyset.

Zaterdag 24 november

dagboek sinterklaas zaterdag

Mijn oom is vorige week overleden en vandaag is het afscheid. Geen leuke dag dus, al is het fijn op zo’n moment familie om je heen te hebben. Zo naar om het verdriet bij andere te zien vind ik altijd. Ik moet er niet aan denken een van mijn ouders te verliezen. De kinderen hebben gelukkig een fijne dag met opa bij park van sint. Ze komen zelfs sinterklaas nog tegen.

Zondag 25 november

dagboek sinterklaas zondag

We starten de dag vroeg omdat we om 8 uur bij mijn ouders in Barneveld moeten zijn. We gaan naar de kerk van mijn oma, want daar worden de overledenen herdacht deze laatste zondag van het kerkelijk jaar. Wel een hele leuke trowback, de eerste is naar 5 jaar geleden 2013 waar Luca zijn eerste sinterklaas had. De andere is naar vorig jaar, waar Mark mijn ten huwelijk heeft gevraagd. We vierden ook sinterklaas met mijn familie. Er zijn weer genoeg cadeautjes. De zak van Simpel & klein is echt ideaal en zo veel fijner dan de jute zak.

Hoe was jullie week? Hebben jullie al sinterklaas gevierd?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: