Wat geef je een jongen die gek is op dieren, lego steeds leuker gaat vinden en wil leren lezen? De dierenatlas van lego natuurlijk. Maar is dat wel zo leuk? Wij hebben het voor je getest en hebben deze recensie voor je geschreven. We vinden het een erg leuk boek met leuke extra’s

dierenatlas lego. Een leuk cadeau voor elke dieren- en lego liefhebber.Wat krijg je bij het boek?

Het boek staat bomvol informatie over verschillende dieren en de plekken waar ze vandaan komen. Ook staat er hoe je dieren kunt bouwen met lego. Dat is handig wanneer je zelf veel legoblokjes hebt. Zo kun je veel meer maken dan de dieren die bij het boek zitten. Er zitten namelijk blokjes bij het boek om 4 dieren te maken. Dat maakt het boek dus nog leuker.

dierenatlas lego

Waarom is lego zo goed voor je kind?

Luca krijgt veel lego van mij omdat ik het ook een educatieve soort speelgoed vind. Met lego kun je heel goed de fijne motoriek oefenen en het concentratievermogen verbeteren. Sinds wij met Luca veel lego bouwen en tekenen is zijn fijne motoriek erg vooruit gegaan. Ook zijn concentratievermogen is verbeterd. Echt een  win-win situatie dus. En voor hem ook erg fijn dat zijn fijne motoriek verbetert.

dierenatlas lego

Wat is zo leuk aan de dierenatlas?

Naast dat je dus blokjes krijgt om 4 dieren te bouwen, vind ik het heel mooi vorm gegeven. De werelddelen worden ook weergegeven. Je ziet waar de dieren leven en welke dieren in hetzelfde gebied voorkomen. De werelddelen worden goed weergegeven en alles is in lego gemaakt. Er staat uitleg over de dieren, maar ook over hun leefomgeving. Echt veel informatie dus.

dierenatlas lego dierenatlas lego dierenatlas lego

Luca is leergierig, houdt van dieren en vind lego leuk. Het is voor hem een topcadeau. Samen lezen, extra leuk nu hij graag wil leren lezen, is ook leuk om te doen in boeken die hij leuk vind. Wat is het lievelingsboek van jou kind?

dierenatlas lego

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: