De eerste week vakantie is voorbij. Eerlijk gezegd valt dat toch een beetje tegen. Weer helemaal een nieuw ritme zoeken met twee jonge kinderen. De structuur van school was dan toch wel erg fijn. En de me-time is bijna helemaal verdwenen. Maar dat mag de pret niet drukken. We proberen vroeg te gaan slapen en bewegen mee met de kinderen. En Mark met zijn werk natuurlijk, want die heeft geen vakantie. Kijk mee wat wij deze eerste week deden.

dagboek #22 julianatoren Nola

We beginnen de vakantie maandag super leuk in de Julianatoren. Nola vind de dinotour erg leuk. Vooral als ze voorin mag zitten.
dagboek #22 julianatoren selfie mij

Zelf zit ik achterin opgepropt haha. Ach, als de kinderen het leuk hebben vind ik het ook leuk.dagboek #22 julianatoren Mark en Luca

Onderweg komen we Mark en Luca nog tegen. Zij hadden het ook super leuk.

Wil je meer lezen over de Jul & Julia zomerweken of een filmpje erover zien? Ik schreef er een blog over.

dagboek #22 nieuwe koekenpan

Dinsdag doe ik een aantal boodschappen met de kinderen. Mark had het al een aantal keer over een nieuwe koekenpan. Dus ik besluit hem mee te nemen.dagboek #22

Luca gaat bij opa logeren en wij trakteren Nola op een ijsje. Ze zit er helemaal onder maar heeft er van genoten.

dagboek #22 speeltuin

Woensdag doe ik een hoop klusjes met Nola. Na het wegbrengen van de luiers (we lopen er nu een kwartier over ipv 3 minuten) spelen we even in de speeltuin. Een fijne afwisseling voor Nola

Ik moet mijn registratieset voor stamceldonor nog op de bus doen. Het bleef maar liggen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Na de brievenbus gaan we even naar de bieb. Nola vermaakt zich uitstekend.

Luca vermaakt zich ook erg goed. Hij is met opa in de dierentuin en mag op de foto met bamboe Bill en jungle Jack

Thuis geniet ik samen met Nola van een gezonde snack. Jammie!

dagboek #22 Luca konijn

Opa heeft oppas konijnen en Luca vind ze geweldig. Als ik het goed heb onthouden is dit mini.dagboek #22 Nola konijn

En is couper bij Nola. Die vind het ook al zo leuk. Opa helpt wel even met vasthouden.

dagboek #22 broodje eten

Vrijdag gaat Nola naar opa en heb ik een uitje met Luca. Hij geniet er zo van. Eerst lekker lunchen samen bij de bakker bart.dagboek #22 samen naar de bioscoop

Daarna met zijn beste vriendinnetje, haar broertje en mama naar de bioscoop. We gaan naar de Nick JR kleuterbios. Hij vind het super leuk.

We sluiten af bij de verjaardag van mijn zwager, lekker patatjes eten.

dagboek #22 naam van cars auto's

Als we zaterdag beneden komen zien we dat papa van de carsautotjes van Luca zijn naam heeft geschreven. Dat moet natuurlijk op de foto.dagboek #22 rondje fietsen

Na het ontbijt ga ik met Luca een rondje fietsen. Dat wil hij zo graag. Het gaat al super goed, maar hij wil zelf graag oefenen.
dagboek #22 cadeautje

’s middags komt Nola weer thuis en is Luca een dagje uit voor zijn verjaardag. Dit cadeautje komt binnen met de post.
dagboek #22 nieuw boek

En dit zit er in. Een vingerpopje van de vis en een prentenboek, deel 3 van de mooiste vis van de zee. Super leuk om samen te lezen deze vakantie.

En toen was de eerste week al weer voorbij. Iedereen heeft nu vakantie en het mooie weer houdt nog aan. Wat was het leukste dat jullie hebben gedaan afgelopen week?

dagboek #22 het leukste begin van de vakantie en veel op stap. dagboek #22 het leukste begin van de vakantie en veel op stap.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: