Goedemorgen maandag! Dat het maar een betere week dan afgelopen week mocht worden. Wat begon hij slecht (allemaal ziek, zwak en misselijk), maar wat eindigde hij toch nog fijn. We konden echt merken dat het bij de kinderen een stuk sneller over was dan bij ons zelf. Ze zijn nog wel moe na het ziek zijn en de laatste weken op school maken het niet minder. Helaas heb ik geen foto’s dus wordt het een kletsblog voor vandaag.

Bijkletsen met jullie

Maandag tot en met woensdag lag ik voornamelijk op bed, bezig met het eten binnen proberen te houden. Gelukkig is het bij 1 nacht overgeven gebleven, maar de misselijkheid hield lang aan. Zaterdag was de eerste dag dat ik dacht ‘Goh vandaag gaat het wel goed’. Dus ik heb echt vrij weinig foto’s gemaakt. We hebben ook vrij weinig gedaan. Wel probeerde ik gezond te blijven eten, want ik was net begonnen met de 12 weken challenge van Bodieboost.

dagboek ontbijtje

Hoe ging de eerste week bodieboost?

Wat was het fijn om hier weer mee te beginnen. Gek dat ik dat dan toch niet zelf voor elkaar kreeg. Maar ideaal dat iemand me nu even verteld wat het ‘gezond eten’ nou inhoudt en wat ik kan eten op een dag. Met het avondeten voor 1 koolhydraat, 1 groente en 1 eiwit over kan ik gewoon met het gezin mee eten. Voor iedereen fijn. En als er recepten in de challenge zitten die ik geschikt vind voor de kinderen maak ik dat voor ons allemaal. Soms eet ik zelf een recept en maak ik voor de rest wat anders. Precies hoe het bij ons past.

julianatoren plog ontbijt

Lees meer over de bodieboost challenge

Leuke dingen van afgelopen week

Ondanks dat we allemaal ziek waren afgelopen week waren er ook lichtpuntjes. Mark die het allemaal, terwijl hij ook nog ziek is, over neemt van mij zodat ik kan uitzieken. De kinderen die net wat liever samen speelden met elkaar als ik beneden was. De lieve berichtjes die ik kreeg over hoe het met ons gaat. Luca die op schoolreisje ging en het super leuk heeft gehad. De feestelijke opening van een park hier in onze woonplaats waar ik met de kinderen heen ging. De kinderen die daar heel goed naar mij luisterden (ze waren de hele ochtend opstandig geweest maar juist daar ging het super goed). Toch ook fijn om die te bekijken en benoemen.

Volgende week hoop ik weer een dagboek met foto’s te hebben. Ach, foto’s van mij ziek in bed zit ook niemand op te wachten. Hoe was jullie week? Een stuk beter dan die van ons hoop ik.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: