Vrijdag 29 juni wordt mijn kleine jongen al weer 5 jaar. Toen ik iedereen ging uitnodigen voor zijn verjaardag kwam uiteraard de bekende vraag ‘Heeft hij nog wensen voor zijn verjaardag?’. Eerlijk, ik vond het eigenlijk vrij lastig dit jaar. Als je het aan Luca vraagt zegt hij voetbal. Maar we hebben al een aantal ballen liggen. Zelf vind ik houten speelgoed gewoon erg leuk. Dus heb ik voor jullie 3 tips op een rijtje gezet.

Homemade piratenschip

Dit piratenschip is geheel met de hand gemaakt. Met een figuurzaag, schuurpapier en een heleboel geduld is dit in een paar dagen van een aantal planken en stokken naar een schip omgetoverd. Hier kunnen stoere jongens en dappere meiden zich uren mee vermaken!
Het wordt geleverd met 6 piraatjes en 6 kanonnen, die uit het schip genomen kunnen worden en bijvoorbeeld op het dek kunnen worden geplaatst. Het schip is 45 cm hoog en 39 cm lang. Nergens is een spijker te vinden, het zit of geklemd, of gelijmd. Het is van multiplex gemaakt,
licht en sterk materiaal, ideaal voor dit soort doeleinden. Het schip, inclusief de piraatjes kost € 75,00. Hiervoor heeft u een prachtig stuk duurzaam en handgemaakt speelgoed in huis voor urenlang speelplezier.

Interesse? Neem contact op met Judith: info@goedhoutfiguurzagerij, of
neem een kijkje op de site van goed hout figuurzagerij of Facebook.

houten cadeau tips piratenboot

Ik heb hier nog meer houten speelgoed verzameld voor jullie.

De wobbel met vilt

Al heel lang wilde ik graag een wobbel. Ja, zo’n gebogen plank zoals Mark dat dan leuk noemt. Toen Nola 1 werd vroegen wij geld voor een groot cadeau. Mijn bedoeling was de wobbel, het werd duplo. Daar spelen ze overigens nog steeds leuk mee. Inmiddels hebben wij wel een wobbel in huis. Met bosgroen vilt zodat we er ook met de dieren op kunnen spelen. En we kunnen er mee glijden, in liggen en een boekje lezen met de indianen op spelen. Noem het maar op en het kan. Een super aankoop geweest al zeg ik het zelf.

houten cadeau tip wobbel

Lees meer over de indianen wigwam

Stekkels om mee te bouwen

De stekkels zijn super om mee te bouwen. In de klas van Luca waren ze ook allemaal super enthousiast erover. Een gaaf cadeau dus voor een 5 jarige. Je kunt het gebruiken bij je houten trein, een vijver om te vissen of samen met de paw patrol dat Rubble alles weg moet halen. Een ingestorte grot en de paw patrol komt je redden! Er zijn zo veel leuke dingen mee te doen. Net weer andere dingen dan met de gewone blokken. Samen kun je helemaal los met je fantasie. Je kunt ze hier kopen mocht je interesse hebben.

houten cadeau tip stekkel

Al eerder schreef ik over het paasverhaal met stekkels

Ik vind die piratenboot zo leuk, maar voor Luca hebben we al genoeg speelgoed op het lijstje staan. Hier vind je nog meer tips voor houtenspeelgoed.

houten cadeau tips met piratenschip, stekkels en de wobbel. Tips voor een 5 jarige om te krijgen op zijn verjaardag of met sinterklaas bijvoorbeeld.

De stekkels heb ik eerder mogen ontvangen voor een review. Daar ben ik erg blij mee vandaar dat ik deze nogmaals noem. Verder zit hier geen samenwerking in. De wobbel kocht ik bij Rootz71. Het piratenschip heb ik zelf niet. Dit is geschreven door de maker van het schip. Ik vond het op facebook en wilde hem graag aan jullie laten zien. 

4 thoughts on “Duurzaam houten speelgoed voor een 5 jarige jongen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: