Mijn kinderen smeer ik goed in. Heel goed eigenlijk. We gebruiken daar nog steeds de zonnebrandcrème van drs. Leenarts voor. Mezelf vergeet ik nogal eens in te smeren. ‘Te weinig tijd, ik ben maar even buiten, niet nodig voor mij.’ Dit zijn natuurlijk allemaal smoesjes die niet gaan werken. Ook als je kort buiten bent, al bruin bent of nooit verbrand is het goed je te beschermen tegen de UV straling die van de zon af komt. Ik kreeg een zonnebrandspray en aftersun van Eucerin om te testen en vertel jullie mijn bevindingen.

Eucerin zonnebrandspray en aftersun

Van online apotheek viata kreeg ik de spullen van eucerin om te testen. Super handig dat dit gewoon wordt thuisbezorgd. De zonnebrandspray en aftersun van eucerin kende ik nog niet. Het sprak mij aan omdat het voor de gevoelige huid was. Voor de kinderen wijk ik niet meer af van drs. Leenarts, maar voor mezelf had ik nog niet echt een fijne zonnebrandcrème gevonden. Het leek me met het mooie weer van de afgelopen tijd dan ook fijn om deze te testen.

De zonnebrandcrème die ik voor de kinderen gebruik.

Zonnebrandspray

Eerst even kort over Mark. Hij heeft het namelijk ook getest en vond het dus 3 keer niks. Dat sprayen, niet zien waar je spuit hij kon er niet goed mee overweg. Hij verbrand ook erg snel dus is het zaak hem goed in te smeren. Zelf was ik juist wel heel enthousiast. Oké, je kunt niet goed zien waar je bent gebleven omdat het doorzichtig is. Maar het is zo makkelijk om je in te smeren. Op je lijf dan, want je mag niet in je gezicht sprayen en eerst in je handen en dan je gezicht doen werkt dus niet. Als ik mijn kinderen insmeer heb ik toch al ‘vieze’ handen en neem dan direct mijn gezicht mee. Dus gebruik ik eigenlijk twee soorten om mij in te smeren.

Eucerin zonnebrandspray voor makkelijk smeren

Voordelen van de zonnebrandspray
  • Je kunt makkelijk jezelf insmeren. Je sprayt het direct op je lichaam.
  • Het ruikt eigenlijk wel lekker, wat ik zelf wel aangenaam vind.
  • Geen plakkerige handen, dus je hoeft ook niet je handen te wassen na het insmeren.
Nadelen van de zonnebrandspray
  • Je ziet niet waar je gebleven bent.
  • Voor je gezicht vind ik deze niet geschikt.

Aftersun van eucerin

Helaas voor mij gaat dit toch echt net als met de meeste zonnebrandcrèmes. Gewoon smeren, met een witte lotion. Niet sprayen en snel, maar iets meer tijd nemen. Wij smeren eigenlijk alleen als we verbrand zijn met aftersun. Kom ik er pas achter dat je dat eigenlijk altijd moet doen. Dus voor de kinderen direct een aftersun van drs. Leenarts besteld en deze van eucerin voor ons klaargezet. Het mooie weer komt er aan deze week dus dan kunnen we dat goed gebruiken. Ik zag dat hier geen parfum in zit maar wel parabenen. Heb je een gevoelige huid let daar dan wel even op.

Eucerin aftersun voor na het zonnen

De aftersun moeten we dus echt wat meer gaan gebruiken. De zonnebrandspray staat al weer klaar voor als de zon zich laat zien. Ben ik snel en makkelijk ook beschermd in de zon. Welke zonnebrandcrème gebruik jij?

Review Eucerin zonnebrandspray en aftersun voor volwassenen met een gevoeligehuid.

Lees meer over samenwerkingen.

2 thoughts on “Goed smeren is niet alleen voor je kind belangrijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: