De laatste tijd was ik niet helemaal tevreden over onze gang. Het was er nogal rommelig en vol. Dit kwam ook doordat we voor Luca een eigen kapstokje hadden opgehangen en zijn jasjes kwamen nu op het krukje te hangen. Het stond allemaal niet zo mooi en ik was er gewoon niet tevreden over. In de folder van de IKEA zag ik een mooi schoenen bankje staan en toen bedacht ik iets leuks. Benieuwd wat het is? Lees snel verder.


Het krukje wat in de gang stond wilde ik daar graag weg hebben, maar ik vind het wel handig als er een plekje is waar je kunt zitten. Met schoenen aantrekken enzo is dit heel handig. Dus heb ik het schoenenrekje gecombineerd met een zitplekje. Of eigenlijk, ik heb het gewoon zo bedacht. De uitvoering heb ik over gelaten aan mijn schoonvader is een heel stuk handiger is dan ik zelf. Ik wil hem dan ook even hier bedanken, want zonder hem had het of nog jaren geduurd of het was gewoon helemaal nooit gemaakt. (ohja, ik ben al weer bezig met de volgende tekeningen voor een projectje.) Je kunt dit echt heel makkelijk zelf maken en het staat ook mooi opgeruimd. Hieronder een paar foto’s van hoe het was en hoe het is geworden.

Voor

Na

Wat vinden jullie ervan? Zouden jullie ook zo’n schoenenrekje/krukje in de gang willen hebben?

Liefs,

M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: