Menno! Hij heeft zondagavond de finale gewonnen van Anouk en Beth. Naar mijn mening zeer terecht. Hij was vanaf het begin heel stabiel en bakte erg goed. Tuurlijk heeft hij wel eens wat foutjes gemaakt, maar dat hadden de andere ook. Menno bleef echter stabiel, de producten die hij afleverde waren altijd goed. Ik heb vanaf het begin gedacht dat hij het heel ver zou gaan schoppen in de serie en dat is ook wel gebleken. Menno, gefeliciteerd!

Liefs,
M.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: