Ik vind het erg leuk om met Luca naar de kinderboerderij te gaan. Hij kan zo genieten van de dieren (mama iets minder). Ik hou er dan zelf wel niet zo van, maar als je kind geniet dan genieten de ouders ook. Echt, het is zo waar! Dus daarom ging ik op dierendag ook naar de kinderboerderij. Ze hadden daar allemaal dingen bedacht om te doen met de kinderen. Het is dan wel even gelden, maar wilde het toch met jullie delen. Misschien een idee voor volgend jaar?

Bij ons hadden ze ontbijt maken voor de geiten. Een kraam met zelfgemaakte appelsap en een bekertje met popcorn gevuld (als ik het goed heb). Je kon gewoon bij alle dieren kijken. Je kunt naar het hartje van een konijn luisteren. Er lief een mevrouw met een grabbeljurk over het terrein. En er waren een heleboel mensen aanwezig die hielpen om alles in goede banen te leiden. Super leuk dat ze dit bedacht hebben. Er was vast nog wel meer te doen. Luca was alleen nog wel iets aan de jonge kant en het ook al snel wel weer een beetje zat. Wij gingen dus na het ontbijt van de geiten en zelf wat te hebben gedronken en gegeten weer naar huis. 

We hebben er ook wat foto’s van gemaakt voor een impressie. Kijken jullie mee?

Wij hebben dit ontbijtje gemaakt samen.

‘Mama, wachten duurt lang. Zullen we lopen?’ Vraagt Luca.

De ontbijtjes liggen klaar,
wachten op de geiten.

Daar komen de geiten aangerend,
ze weten wel welke dag het is.

We beginnen bij de kleine tafel hebben ze gedacht.

Het kalf komt ook aangerend.

De geiten eten verder bij de grote tafel.
Het kalf vind het gras eerst nog wel goed.

Samen weten.
Een stoere geit is al een verdieping hoger geklommen.

En hup, nog een verdieping hoger.

 Hebben jullie nog wat leuks gedaan met dierendag? Gaan jullie vaak naar de kinderboerderij/dierentuin met je kindje? Laat het weten in een reactie.

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: