Vandaag even een tip van mij. Als moeders zijnde (of gewoon elke vrouw en man eigenlijk) moeten we goed voor ons zelf zorgen. Even een time-out nemen om tot rust te komen en op te laden. Dit kan heel goed bij een schoonheidsspecialist. Afgelopen donderdag ben ik er weer eens geweest. Het was echt heerlijk (en soms ook wel pijnlijk haha). Weer helemaal fris kwam ik thuis.

Ik vind de vrouw waar ik heen ga altijd erg fijn. Ze verkoopt ook producten van dermalogica, mocht je die graag willen gebruiken. Dus mocht je in de buurt wonen ga dan eens langs bij Louise Viets- van Reenen in Lunteren.

Ik zou graag een review schrijven, maar ben vergeten foto’s te maken. Misschien een volgende keer, als ik weer een cadeau bon heb gekregen om bij haar langs te gaan. Het is zeker niet goedkoop, maar wel echt de moeite waard!

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: