Toen ik de bijschrijfbijbel kreeg zat er een mooie kaft bij. Dit was echter gewoon een blaadje met extra materiaal om uit te knippen. Niet als voorkant te gebruiken dus. Daarom heb ik zelf een voorkant gemaakt. Deze wil ik jullie hierbij ook laten zien. Ook laat ik zien welke spullen ik heb gebruikt. Kijken jullie mee?

Welke spullen heb ik gebruikt?

  • alfabet stempels
  • zwarte inkt
  • verfstaal kaartjes van bijvoorbeeld praxis/gamma/karwei (kleuren café latte en vintage blue)
  • behang, neutrale kleur
  • kartelschaar
  • free printeble van de blog van Shanna Noel
  • ster punch (klein)
  • de bijbel zelf


Wat te doen?
Iedereen heeft denk ik vroeger zijn schoolboeken wel gekaft. Dat is dit eigenlijk ook. alleen heb ik hiervoor behang gebruikt omdat dit wat steviger is en daardoor minder snel kapot gaat bij de hoeken. Dit heb ik gewoon met plakband aan de binnenkant vast geplakt. Vervolgens kleuren zoeken die bij het behang passen en die ik mooi vind. Tekst bedenken die je erop wilt en kijken of je nog wat versiering erbij wil doen. Ik heb het relatief simpel en sober gehouden, dit vind ik zelf het mooist. Ook heb ik op de zijkant gezet dat het de bijbel is, mocht hij in de kast staan dan kun je op de rug van het boek toch zien wat het voor boek is. Hieronder de foto’s met het resultaat.


Wat vinden jullie ervan? Hebben jullie ook zelf een voorkant voor je bijbel gemaakt?

Liefs,
M.

Hoe de bijbel eruit zag voor dat ik klaar was.

 

De voorkant van de bijbel.
De zijkant van de bijbel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: