Kaarsen versieren

Met washi tape kun je een hoop leuke dingen doen. Al eerder liet ik jullie een DIY zien van lintjes in je bijbel. Vandaag wil ik iets anders laten zien. Voor een creatief persoon waren we iets leuks aan het bedenken om te doen samen op haar vrijgezellenfeestje. Het moest alleen ook iets leuks zijn voor mensen die niet zo creatief zijn. We kwamen uit op waxinelichtjeshouders versieren.

Je hebt maar weinig nodig voor deze DIY

  • schaar
  • waxinelichtjeshouders, liefst van blank glas
  • washi tape
  • eventueel waxinelichtjes 


De uitvoering is zo mogelijk nog simpeler. Het enige wat je hoeft te doen is uitzoeken welke vorm voor waxinelichtjeshouder je wilt gebruiken. Wij hadden 2 vierkanten en 1 ronde. Ze komen bij de action vandaan. Prijs weet ik niet meer, maar zal niet veel meer dan een euro zijn. Mooie washi tape uitzoeken. Je kunt er een bond geheel van maken, maar ook alles mooi bijpassend doen. Je kunt er een thema aan verbinden, bijvoorbeeld pasen, kerst of zomer/lente. Wat jij leuk vind. Dan rest je alleen nog de tape op de houder te plakken in een patroon dat jij leuk vind.

Kaarsen versieren


Zelf vind ik rond niet heel makkelijk plakken. Rond ging de hele tijd scheef en zat niet heel mooi. Alleen het bovenste en onderste randje kun je aardig recht krijgen omdat je daar goed naar de boven (of onder) rand kunt kijken of hij recht gaat. Vierkant gaat een stuk makkelijker en beter om recht te plakken. Je kunt nog, als je dat leuk vind, een waxinelichtje pakken en het grijze hulsel waar deze in zit ook beplakken met tape. Sommige tape past precies en anders plak je de tape aan de onderkant vast. Ook erg leuk en zo heb je op een simpele manier een leuk en exclusief kaarsje.

Hebben jullie dit wel eens gedaan met washi tape? Gebruiken jullie veel washi tape of niet?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: