Prénatal lanceert haar nieuwe Sweet Petit collectie. Wat zitten daar toch weer prachtige kleertjes tussen. Deze collectie is voor de allerkleinste onder ons. Ze verkopen de kleertjes in de maten 50 – 68. Helaas kunnen we voor Nola en Luca niet meer shoppen tussen deze prachtige kleertjes.

Préntal heeft geprobeerd de zomer te vangen in haar nieuwe collectie. Voor de meisjes hebben ze lieve kleertjes in pasteltinten. Voor de boys zijn de kleertjes voorzien van ruiten prints. Je krijgt het heerlijke gevoel van de zomer. En dat is heel fijn met de flinke regenbuien die we nog tegen komen hier in Nederland. De kleertjes zijn voorzien van de teksten ”drops of love” of ”fly with me”. Dan begint je dag, ook na een korte nacht, goed. Kijken jullie mee naar de nieuwe collectie?Wat vinden jullie van deze nieuwe collectie van Prénatal? Komen jullie vaak bij deze winkel voor kleertjes? Ik lees het graag!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: