Deze week weer een nieuwe in de pers. Nu geen christelijke, maar een waarin je speelgoed en kleding voor je kinderen kunt vinden. In mijn mailbox verschijnen met enige regelmaat nieuwe collecties van kleding. Super leuk om te zien, want ik vind het als moeder zijnde enorm leuk om voor mijn kids te gaan shoppen. Dus deel ik ook graag nieuwe collecties met jullie. Kijken jullie mee?

MieToe; want meisjes zijn ook gek op sieraden.
Al eerder schreef ik over het merk Proud MaMa. Dit merk voor moeders heeft nu

het nieuwe merk MieToe opgericht. Als meisjesmoeder kun je het vast wel herkennen dat je dochter ook graag jou sieraden wil dragen. Nola is daar nog te jong voor, dus zelf geen ervaring mee. Toch lijkt me dat wel heel erg leuk. 

MieToe is tijdloos met een luxe en trendy uitstraling. Je kunt de armbandjes in verschillende kleurtjes krijgen, bijvoorbeeld vrolijk oranje of hip turquoise.  Voor elk meisje is er wel een passend bedeltje te krijgen. Je kunt kiezen uit Lotus, Heart, Diamond, Star, Bow & Alphabet. De armbanden zijn 16 cm lang en hebben een MieToe logo. Ze kosten 7,95 per stuk. De armbandjes zijn hier te koop


Snailmail shop
Zijn jullie bekend met snailmail? Ik eigenlijk niet zo. Dat wordt nu steeds meer omdat ik ook de blog van Daniëlle volg (ik ben daar gastblogger). Ik kreeg een berichtje over snailmail in mijn mailbox en moest daar direct aan denken. Echte post is veel leuker. Dat is natuurlijk ook zo. Ik ben soms net een klein kind en ga meestal direct de post pakken als ik hoor dat de postbode weer is geweest.


Snailmailshop wist dit al en voegt een aantal nieuwe producten aan hun shop toe. Denk aan handlettering, zij krijgen printable voorbeelden. Super leuk voor snailmail, maar ook voor journaling bible. Ook krijgen ze een handlettering kaart en een workshop. Super leuk om samen met je vriendinnen te doen! Er komen ook groeikaarten (2,50 euro), een kaart met een bloem in één. Erg leuk nu de zomer er weer aan komt. En ken je nog van vroeger het briefpapier? Ik vond het na een tijdje saai worden. Nu kun je printable briefpapier krijgen bij deze shop. Fijn om af te wisselen! 

Activity Gym
Nu Nola groter wordt wil ze ook steeds meer spelen. Helaas hangen sommige speeltjes aan zo’n leuke babygym nog wat te hoog. Wij hebben een wat oudere variant en deze kun je helaas ook niet in hoogte verstellen. De Activity Gym van Done by Deer heeft een super mooie flexibele baby gym. Niet meer 1 stand die je op 1 manier kunt gebruiken. Maar een mooi speeltje voor je kind die je makkelijk kunt aanpassen en opbergen. Ook dat laatste zou fijn zijn, hoe klein ze ook zijn ze hebben speelgoed in overvloed. Toch handig om het dan even netjes op te kunnen ruimen als de kinderen op bed liggen. De Activity Gym kun je in breedte en hoogte aanpassen. De speeltjes ratelen en kraken als je kindje er mee speelt. Zo kun je je kindje blijven uitdagen. Je kunt deze Activity Gym kopen voor een adviesprijs van 99,95 euro

Deze Activity Gym heeft de Red Dot Award voor Product Designe 2016 gewonnen. Dit is een van de grootste designe wedstrijden ter wereld en wordt gehouden in Duitsland. Een jury van 41 esperts beoordelen de product

en en kiezen een winnaar. 

Loetjoeboek – prentenboek
Ik vind voorlezen heel erg leuk. Luca vind dat ook leuk en ook Nola kan er van genieten. Al is dat waarschijnlijk meer van mijn stem en de mooie kleurtjes dan van het boek en voorlezen zelf. Dat geeft niet, ze wordt er alleen maar beter van. Haar woordenschat wordt zo gevormd en ook Luca leert er veel van. Je kunt je helemaal verliezen in een fantasiewereld. In het boek Loetjoeboek vind je 12 acrylverfschilderijen van Roxanne Monsanto. Dit is uniek in kinderboeken. Zij creëerde een fantasiewereld voor de kleintjes. De hoofdrolspeler Loetjoe een aandoenlijke kruising tussen een giraf, koe en Jack Russel terriër. De teksten zijn geschreven door schrijver en copywriter  Pierre Carrière. Je kunt het boek via de website voor 19,95 euro bestellen. Hij is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar om voor te lezen en 5 tot 6 jaar om zelf te lezen. 


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: