Vandaag een extra blog online. Ik mag jullie namelijk iets heel leuks vertellen. Bodieboost, het programma waarmee je een nieuwe levensstijl aanmeet en daarmee gezond gaat eten en (hopelijk) afvallen, ga ik voor jullie testen. Zij hebben een nieuw online afslankprogramma van 10 weken. Deze ga ik voor jullie 10 weken volgen. Op mijn blog kunnen jullie mijn bevindingen daarvan vinden. Op instagram zal ik ook een aantal foto’s voor jullie delen. 

Vanmorgen heb ik me aangemeld voor het programma. Daarbij kreeg ik direct een weekmenu en heel veel informatie. Zo is het handig om eerst je even te verdiepen in de werkwijze van Bodieboost. Zij gaan uit van familie’s en niet van calorieën. Er zijn 5 groepen familie’s en uit elke groep mag je 2 producten per dag eten. Matig het alcohol gebruik, want veel calorieën dus minder goed, en gebruik 2 jokers per week. Plan deze aan het begin van je week. Een verjaardag of etentje? Gebruik dan je joker daar voor en niet voor een stukje chocola bijvoorbeeld.

Bij het online programma krijg je ook een ebook met lekkere jokervrije hapjes en sapjes. Een taart of muffin bijvoorbeeld. Er is ook een nieuw mindset programma. Het doemdenken, ‘ik kan het toch niet, begin morgen wel’ en alle andere smoesjes gaan de deur uit. We gaan er tegen aan, blijven positief en als het moeilijk wordt geven we niet op. Er is een app waar je veel informatie vandaan kunt halen en ook op facebook is er een community waar je lid van kunt worden. Ik ga het allemaal bekijken en hoop jullie er een goed beeld van te kunnen geven. 

Hebben jullie al eens van bodieboost gehoord? Wat vinden jullie van het programma?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: