Toen het bijna zomervakantie was zag ik online een reclame voorbij komen van de top1toys over de school-box. Ik had er nog nooit van gehoord, maar besloot hem aan te vragen. Inmiddels heb ik hem bij een aantal collegabloggers voorbij zien komen, maar volgensmij is het nog niet echt heel bekend. Terwijl het echt wel een leuke doos is. Luca hielp mij met het uitpakken van de doos, hij was tenslotte ook voor hem. Kijken jullie mee?

De doos aanvragen

Het was even een dingetje, want ik kon het niet direct goed vinden. Later terug zoeken was helemaal een gedoe. Zo bekend was het dus nog niet. Gelukkig heb ik voor jullie een link, hoef je niet verder te zoeken als je hem aan wilt vragen. Je kunt gewoon even op dit woord klikken en je bent er al. Je krijgt een mail die je mee moet nemen om hem op te halen in een winkel van top1toys. Als je pech hebt, zoals wij, is hij op. Dan ga je dus voor niets. Dat is balen, zeker als hij niet in de buurt zit. Gelukkig mocht mijn moeder hem later ophalen ipv Luca zelf. Dat scheelt weer een ritje Barneveld voor ons. Als hij niet in de buurt is kun je ook even naar de winkel bellen, bij ons hebben ze hem gereserveerd toen wij er waren zodat mijn moeder er zeker 1 had.

Wat zit er in de doos?

 

Naar de basisschool gaan is al spannend genoeg, deze doos maakt het allemaal net iets leuker. Zeker het uitpakken is al een feestje. Wat zou er in zitten?

We beginnen met een puzzel van Dory. Super leuk, want Dory is een van de films die Luca erg leuk vind.

Een jojo. Luca heeft geen idee wat dit is. Ik heb hem dan ook maar even naar boven gelegd. Leuk voor een later moment.

Een toysurprise, zoals Luca dat noemt. Wat zou er in zitten?

Bij ons zat dit er in. Zelfs ik weet niet wat ik hier mee moet. Het ligt dus een beetje in huis te vallen. Jammer!

Minions, ook dit vind Luca erg leuk. Wat zou er in zitten?

Een leuk poppetje van een soort lego dat je zelf in elkaar kunt zetten. Jammer van de kleine onderdelen. Met Nola in huis is dat geen doen. En ook Luca vind dit nog net iets te moeilijk. Ook dit leggen we nog even weg.

Een leuke beker van cars om thuis uit te drinken. Super leuk en handig.

Met al die verplichtingen op school is het leuk om er even tussenuit te gaan. Een kortingsbon van plopsa komt dan zeker van pas. Luca vond het daar van de zomer nog super leuk. 

Strijkkralen. Leuk om eens te proberen. Nu Luca nog geen interesse heeft in dit soort dingen heb ik dit ook nog even weggelegd. Wie weet voor een later moment of met Nola een keertje.

Wat vonden wij van de school-box?

Een leuke doos met kleine cadeautjes. Niet alles vond ik even geschikt voor mijn kind, maar dat ligt niet alleen aan de cadeautjes, maar hoe hij is en hoe hij zich ontwikkeld. Daarbij ook meegenomen de thuissituatie met een kleiner zusje. Al zou ik de jojo hebben vervangen voor iets anders en het cadeautje van de top1toys zelf snappen we allemaal niet. Maar dat ligt wellicht gewoon aan ons. Mocht jij dat cadeautje nou wel snappen, laat me weten wat het is.

Al met al een hele leuke doos om op te halen als de winkel bij je in de buurt zit. Anders kun je de cadeautjes die je graag wilt misschien beter los halen een keert, voor sinterklaas bijvoorbeeld. Hebben jullie de school-box al opgehaald?

liefs Minke

2 thoughts on “Mijn eerste schooldag school-box van Top1Toys

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: