We zijn al weer een week verder en de kou heeft echt zijn intrede gedaan. Vind ik tenminste. Op twitter las ik de vraag of de verwarming al aan stond. Nou, inmiddels wel. Maar dat had nog wat voeten in de aarde. Brrr ik had het best wel koud in huis. Nu ben ik ook best een koukleum helaas. Gelukkig deden we nog een hoop leuke dingen. Kijken jullie mee? 

Maandag 11 september

We starten al vroeg samen aan het ontbijt. Papa is weer werken en de schoolweek van Luca begint weer. Lekker samen aan tafel ontbijten. Dat is toch eigenlijk het beste.

Als Luca naar school is ga ik even beginnen aan deze zooi. Het is nog lang niet opgeruimd, maar elke keer een beetje en ik kom er wel. Nu kon het rolgordijn weer open. Fijn, een beetje licht naar binnen!

Tussen de middag komt er een meisje uit de klas van Luca eten. Gezellig!

Luca weer naar school en Nola slaapt. Kan ik mooi even bloggen. Het leuke boekje van Mamaabc hebben jullie al kunnen lezen. 

Voor we Luca gaan halen nog even wat drinken samen. Wat heeft ze toch een heerlijk pak aan. Ik ben stiekem wel jaloers eigenlijk haha.

Dinsdag 12 september

Het is niet een hele speciale dag. Ik ben veel met dit bezig. Wassen, was opvouwen en andere huishoudelijke klusjes. Moet ook gebeuren. Ik maak alleen nog een foto ’s avonds als Nola op haar kamer speelt, die staat bovenaan dit artikel.

Woensdag 13 september

We draaien nog wat wasjes. Gaat allemaal gewoon door.

Ik pak mijn winterkleding. De bedoeling is alles in de kast te werken, maar dat is niet helemaal gelukt. 

Mijn Lunch. Ik probeer wat meer groente te eten en besluit een salade te pakken. 

Samen met Luca spelen. We doen vanalles, onder andere kegelen.

Voor Nola naar bed gaat liggen ze zo in bed ’s avonds. Wat een fijn stel is het ook!

Donderdag 14 september

Een leuke dag vandaag. Of eigenlijk was het dat 6 jaar geleden toen wij ons papiertje tekenden. Vandaag is een van de weinige dagen dat we elkaar niet zo veel zien.

Ik begin met een lekker ontbijtje. Ik ben wat laat omdat Luca ontstoken ogen heeft. Het loopt allemaal even wat anders, maar dit is heerlijk! Binnenkort online!

Ik ga nog even wat opruimen en we kunnen de vloer weer zien. En zelfs een stukje de kamer in lopen. Hoera!

Dit sinterklaascadeautje kwam binnen en ik test hem even uit. Werkt prima. Zijn jullie al begonnen met inslaan? Ze heb ik de kosten mooi verdeeld en krijgen ze toch super leuke cadeautjes. 

Samen met Nola even spelen. Ze pakt steeds dit minionpoppetje en wil dan dan ik zijn hoed op zet. Dan laat zij hem er weer af springen. 

En weer zo’n lekker pak aan. Jaloers!

Er kwam weer een meisje uit de klas van Luca eten. Na het eten spelen ze nog even samen op het schoolplein.

Vrijdag 15 september

Weer een lekkere salade, dit keer met biologisch spek. 

Als Nola slaapt en Mark met Luca weg is kijk ik even steenrijk en straatarm. Wat een leuk programma is dat. 

We besluiten naar de dierentuin te gaan. Als we in de auto zitten regent het super hard, maar eenmaal daar trekt het helemaal open. We gaan nog even langs de babyshower.

Prairie Pipp had nog even een olifantendrol meegenomen. Super groot, stinkt maar een klein beetje. Dat komt omdat ze niet alles door elkaar eten, maar alleen groenvoer.  Toch ook wel fijn dat het niet zo stonk.

Zaterdag 16 september

Luca is naar opa dus ik ga even tekenen met Nola.

En we gaan stickers plakken. Dat is de bedoeling dan, want deze stickers plakken niet. Nola heeft ook een lekker pyjama ochtendje.

Nog even goed stofzuigen. Nola helpt ook goed mee. Zo af en toe.

Een leuk pakketje met de post. Jullie hebben al iets er over kunnen lezen. Later wat meer!

Dan is het weer tijd om eten te koken. Dit is een handig boek ervoor met weekmenu’s. 

Ondertussen probeert Mark de kachel aan de praat te krijgen. Hij doet het niet en we kochten hem vorige winter nieuw. Geen idee waarom, maar de oude lag er nog én doet het nog. Dus wij hebben kachel.

Na het eten nog even met de trein spelen met Luca. Chaos en vertraging!

Cadeautje! Binnenkort komt ook dit langs op mijn blog, nu nog even een verrassing.

Dit was al weer 2 jaar gelden. En wij waren er bij, met Nola want zij zat toen nog in mijn buik haha. Super gaaf om daar bij te zijn geweest.

Vandaag, zondag, doen we het rustig aan. We zijn vanmorgen naar de kerk geweest, daar werden we als nieuwe leden voorgesteld. Daarna naar de verjaardag van mijn zwager en toen snel naar huis. Nola lekker slapen en Mark naar de wedstrijd van PSV. Hoe was jullie week? Nog leuke plannen voor komende week?

liefs Minke

12 thoughts on “Happy moments #27: opruimen, wassen en schoonmaken

  1. Leuk overzicht zo! Vooral dat wassen op dinsdag is herkenbaar… Mijn wasmachine hield er vorige week mee op (hele keuken onder water alles)… dinsdag had ik dus nog wel wat weg te werken 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: