Het is al even geleden dat ik een kletsartikel schreef. Eigenlijk heb ik dat gewoon nog heel weinig gedaan. Normaal heb ik ook niet iets te vertellen wat ik niet in een ander artikel heb staan dus dan is het ook niet nodig. Maar jullie hebben vast wel gemerkt dat het rustig is op mijn blog. Ik probeer artikelen te schrijven en foto’s te maken, want ik loop over van de ideeën. Alleen de uitvoering blijft toch wat achter helaas.

Door mijn chronische vermoeidheid ben ik op dit moment erg moe. Mijn eigen leven staat een beetje op een laag pitje op dit moment. Jammer, maar dat maakt mij verder niet zielig ofzo. Ik zorg voor onze kinderen, probeer het huishouden te doen en ook nog wat dingen voor mezelf. In de avond sluiten wij de dag met de kinderen boven af. Nola krijgt haar flesje en Luca mag even bij ons in bed liggen. Als de kinderen slapen probeer ik nog even rustig de dag te sluiten met een programma wat ik zelf leuk vind (of wat ik samen met M. volg) en dan ga ik slapen. Dat is uiterlijk half 9.

Mijn dag begint tussen half 5 en half 6, als Nola weer haar flesje wil. De late voeding geeft M. haar zodat ik kan slapen. En de ochtend doe ik zodat hij kan slapen. Als hij in de nachtdienst zit dan heb ik dubbele shift en doe ik de late voeding ook. Hopelijk kunnen we snel wat langer slapen, tot half 7 zou perfect zijn. Ik ben namelijk een ochtend mens dus zal altijd wat vroeg gaan slapen. Toch zou het fijn zijn als dat wat later kan, om half 10 bijvoorbeeld. Dan kan ik in de avond ook eens bloggen en daarna nog even een programma schrijven.

Ik ben niet weg, ik ga niet stoppen en de artikelen blijven komen. Maar wel op mijn moment en mijn tijd. Dus geen vast schema meer dat er iets online moet komen ofzo. Geen vaste dagen voor onderwerpen. Ik heb een aantal leuke artikelen op de planning staan, als ik ze geschreven heb en de foto’s erbij heb komen ze ook gewoon online. Alvast een voorproefje.

  • Een nieuw tussendoortje voor kinderen?
  • Fairtrade giftbox
  • journaling bible
  • baby en kinderspam
Daarbij heb ik ook nog een vraag aan jullie. Wat zouden jullie graag lezen op mijn blog? Heb je voorkeuren voor onderwerpen of iets waar je wat meer over zou willen weten? Laat het dan gerust weten. Achter de schermen werk ik druk aan mijn blog en ik ben benieuwd naar jullie mening. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: