Afgelopen vrijdag ben ik samen met mijn zwager en schoonzus naar de 9 maandenbeurs geweest. Ondanks dat wij 2 kinderen hebben ben ik daar echt nog nooit geweest. Zo jammer, want wat was het leuk! Ik kan echt iedere zwangere vrouw aanraden daar heen te gaan. Je kunt de ondernemers vragen stellen over producten. Nieuwe producten zien en vast inspiratie op doen wat en hoe jij het voor jullie kindje zou willen. Echt, super gaaf. 

Ik heb al veel artikelen voorbij zien komen met een impressie van deze dag op de beurs. Dus leek het mij leuk om eens te delen waar ik vind dat je zeker een kijkje moet nemen. Nu hou ik echt van zelf gemaakte spullen, goede producten en fijne mensen. Deze zul je dan ook voorbij zien komen in deze blog. Benieuwd naar wat ik echt heel erg leuk vond? Neem dan snel een kijkje! Oh, de volgorde is willekeurig.

Veiligheid
Ik kwam een heel leuk, handig nieuw product tegen. En met nieuw, bedoel ik ook nieuw nieuw. Hij komt namelijk pas in april op de markt. Het gaat om de Stair Trainer van Mippaa. Ik heb op de beurs met de ontwerper mogen praten en hij was echt super enthausiast. Het is een trapleuning die je onder de originele trapleuning kunt bevestigen. Zo kunnen de kinderen ook bij de trapleuning zonder dat het gevaarlijk wordt. Want de meeste ongelukken met kinderen gebeuren natuurlijk thuis. Daar zijn ze ook het meest van de tijd. Luca probeert bij ons al de trapleuning te pakken en dat gaat soms maar net goed. Hoe handig zou dit dan zijn! Hij staat op de beurs bij de stand van Jamak. Zij hebben ook hele andere leuke producten, onder andere de Bumbo (zitje voor je kindje).

Accessoires
Voor onze kinderen wil ik graag nog een keer een geboorte bord maken. Zelf heb ik een tegeltje, maar dat is wat ouderwets natuurlijk. Ik vond de geboorteborden bij Woordsticker echt super mooi. De dame achter deze onderneming is super aardig en maakt de spullen ook zelf met de hand. Alle borden zijn dus uniek! Je kunt alle gegevens doorgeven en zij maakt dan voor jou het bord. Ook kun je daar terecht voor andere spullen zoals trouwborden. Neem zeker eens een kijkje!

Nu wij een dochtertje hebben gekregen vind ik het ook leuk om haar haar leuk te doen. Nu heeft ze echt weinig haar en blijven haardbandjes nog niet echt zitten. We moeten dus iets anders verzinnen. Madeliefke heeft een knipje dat zelfs in het kleinste beetje haar blijft zitten. Hoe leuk is dat?! Er zit een soort anti slip op waardoor het knipje niet uit valt. Daarnaast hebben ze ook nog vele leuke andere accessoires. 

Zwangerschapsherinnering
Toen ik zwanger was van Nola heb ik een babyshower gehad. Dat vond ik echt super leuk. Ik moet de foto’s nog uitzoeken, maar dan zal ik zeker nog wat plaatsen op mijn blog. Een hele leuke herinnering. Op de beurs kwam ik een stand tegen met allemaal spullen daarvoor. Ook een soort vriendenboekje voor op de babyshower waar alle gasten dan iets in kunnen schrijven. Een heel leuk aandenken. Je kunt op de site van babyshowermoment ook allemaal leuke aankleding (bordjes en bekers e.d.) kopen voor de babyshower. Het zag er super vrolijk en leuk uit. 

Schoenen
Schoentjes kun je al heel vroeg aantrekken bij je kindje. Dan is het ook leuk als het er natuurlijk super gaaf uit ziet. Wat dacht je van mini allstars voor je kleine meisje? Of leuke ballerina’s? Stoere schoentjes voor je zoontje? Je kunt het vinden bij a@pie babyschoenen. Er stonden super gave allstars voor kleine (zacht en met een flexibele zool) en grote kindjes (net als je eigen allstars). 

Dragen
Al eerder schreef ik over mijn draagdoeken. Ik heb een draagdoek van ByKay en deze vind ik heel fijn. Al merk ik nu wel dat Nola wat zwaarder begint te worden. Toch vind zij dragen heel prettig, vooral in de avond tussen het avondeten en haar avondfles. Dus ik was opzoek naar iets anders. Op de beurs stond ook ByKay en ik ging daar eens informeren. Zij hebben een nieuwe draagzak, de SSC en deze heb ik toen ook direct aangeschaft. Op de beurs heb je namelijk aanbiedingen die in de winkel niet gelden, fijn om zo iets te kunnen besparen van draagdoeken en draagzakken zijn toch wat prijzig. Maar alles voor ons meisje, als zij zich prettig voelt (en niet heel hard huilt en ik nog wat kan doen). We hopen er veel plezier van te hebben. Later zal ik nog een artikel plaatsen wat ik van de draagzak vind.

Verzorging
Nola heeft in haar gezicht een erg gevoelig huidje. Ook op haar hoofd is haar huid erg droog. Super jammer en zeker in haar haren zien de schilfertjes er niet zo fris uit. We proberen al niet te vaak te douchen of in bad te gaan, maar een beetje schoon zijn is ook prettig. Als verzorgingsproducten gebruiken wij Naïf. Zij staan ook op de 9 maandenbeurs. Daar ging ik dus even langs om te kijken of zij misschien iets wisten voor haar hoofd. Bodylotion in je haren wordt nogal vettig en dat ziet er ook niet lekker uit. Helaas konden ze mij niet het ultieme middel geven (olie wordt natuurlijk net zo vettig). Maar we gaan met tips van hen weer wat proberen. Later kunnen jullie lezen over mijn bevindingen. 

Dit waren mijn favorieten van de 9 maandenbeurs. Wat waren jullie favorieten? Of wat zijn jou favoriete producten als je er niet geweest bent? Ik lees het graag
in een reactie!

1 thought on “Favorieten van de 9 maandenbeurs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: