We gaan allemaal weer aan het werkt, naar school en alle taken worden weer opgepakt. Mijn vakantie is over, ook al heb ik niet stil gezeten. Het is tijd om weer van start te gaan in dit nieuwe jaar. En elk jaar begin ik weer goed met mijn verjaardag. Maar we gaan ook weer starten met ‘back on track’. Want na al dat lekkere eten is het nu wel weer even tijd om de teugels aan te trekken. Wat we allemaal deden zal ik je in dit dagboek laten zien.

gezinfoto

Een familie foto met de kerst mag niet ontbreken toch? Dit was het resultaat. We hadden ten minste lol haha.

Gourmet

Voor even dan, want daarna ging ik zelf weg. De kinderen en Mark gingen naar zijn vader en ik ging naar mijn familie. Ik vind het belangrijk om te doen wat bij jou past als persoon. En zo kon ik weer eens aanschuiven bij mijn familie met de kerst. Dat was al weer jaren geleden. En de kinderen hadden ook een fijne tijd bij opa met papa.

sportschool

De dag na kerst was het weer tijd om naar de sportschool te gaan. In de vakantie is het altijd wat lastiger plannen. Maar goed, ik ben toch een keer geweest.

Foto's maken voor blog

Er werden ook foto’s gemaakt voor de blog haha. Het blijft dan toch een beetje kriebelen en de kinderen konden goed helpen.

 

planner 2020

Ik ga dit jaar een aantal planners testen. Zo ook deze purpuz planner. Zou ik mijn doelen gaan halen dit jaar?

Oudjaarsontbijt

Oudjaarsdag al vroeg aan een gezond ontbijtje. Ik liep om half 8 al in de supermarkt. Die was hier om 7 uur al open. Dus boodschappen en oliebollen binnen. Tijd om rustig aan te doen.

appelflappen bakken

Na het ontbijt maakte ik een aantal appelflappen. Blijft toch lekker en deze gewone hadden ze nog niet zo vroeg in de supermarkt.

vuurwerk kijken

Samen op het schoolplein. We keken samen met een vriendin en haar kinderen rond 18.00 naar vuurwerk. Daarna lekker redelijk op tijd naar bed.

Nieuwjaarsontbijt

Zo staan we best uitgerust op. Heerlijk een nieuwjaarsontbijtje. Deze was voor Luca.

War Room

Ik vond ook tijd om deze film te kijken via New Faith Network. Echt een must see!

Mooie kaart Florrisant Poppendekbedje

 

Kijk nou hoe leuk! Een cadeautje van Florianne. Super lief. En hij kwam precies op mijn verjaardag binnen met die mooie kaart erbij. Cadeautjes!

Birthdaygirl

Yes ik was dus al weer jarig geweest. 30 kaarsjes mocht ik uitblazen dit jaar. In November heb ik het al gevierd maar nu nog even klein met toch ook een aantal cadeautjes.

Cadautjes verjaardag

mama mok

Dit kreeg ik samen met een softbox waardoor ik ook met druilerig weer mooie foto’s kan maken. Zo blij mee!

uit eten verjaardag

Als verrassing gingen we lekker wokken met de kinderen. Zo tof!

Start van de dag

Einde van de vakantie is in zicht. Een goede start van de dag met mijn nieuwe mama mok. Zo blij mee!

God's not dead

En ik keek een nieuwe film. Of eigenlijk twee films. Via New Faith Network; God’s not dead en God’s not dead 2. Met deel 3 ben ik nog bezig als ik dit typ voor jullie.

 

En nu weer terug het ritme in. Zo fijn ook weer eigenlijk. Wat hebben jullie gedaan deze vakantie? Nog wat leuks gedaan of rustig gehouden zoals wij?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: