Nu het einde van de maand april nadert komt ook moederdag weer in beeld. In Mei is het al weer zover. Alle kinderen doen hun best om hun mama te verrassen. Alle papa’s worden op pad gestuurd om het meest leuke cadeau te vinden voor hun vrouw. Maar wat wil een moeder nou echt? Als ik naar mezelf kijk zijn mijn kinderen mijn alles. Dus iets wat mij aan ze doet denken is zeer gewenst.

Kayasieraden

De eigenaresse van Kayasieraden benaderde mij voor een samenwerking. Ik had nog niet van deze webshop gehoord dus ben even een kijkje gaan nemen. Ik was aangenaam verrast. Misschien heb ik onder een steen geleefd, maar wat een leuke webshop. Tanja startte met de webshop toen haar dochtertje graag dezelfde sieraden als haar moeder wilde en ze deze nergens kon vinden.

Om je baan bij een multinational op te geven voor een droom heb je lef nodig en een plan. Dat plan lag er en ik vind het super leuk. Ze verkoopt sieraden om mooie en leuke momenten van je kinderen te herinneren. Ook voor jongens. Zo kun je mooi sieraad bestellen bij de geboorte van je dochter of de doop van je zoon. Maar ook sieraden voor moeder zijn er genoeg, waar je dan de namen van je kinderen in kunt laten graveren. Dit wordt allemaal met de hand gedaan. En om het nog mooier te maken geeft ze per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki zodat kinderen in Gambia naar school kunnen. Tot nu toe kunnen er 16 kinderen naar school. Hoe gaaf is dat!

Moederdagcadeau

Waarom ik deze blog schrijf is eigenlijk om alle papa’s te helpen een mooi moederdagcadeau te vinden. Een prachtig sieraad voor mama met de namen van haar kind(eren). Met of zonder geboortestenen en in veel verschillende vormen. Bijvoorbeeld de infinitiearmband met wenskaartinfinitiearmband met wenskaart (keus uit 12 verschillende) of een zilveren ketting zilveren ketting die je zelf kunt samenstellen. Als mama daar niet blij van wordt!

Winactie

Om het voor jullie nog leuker te maken mag ik er een winactie aan koppelen. Een van jullie kan een cadeaukaart van 40 euro winnen te besteden in de webshop. Om kans te maken moet je het volgende doen.

 1. Laat een reactie achter op mijn blog en laat zo weten dat je mee doet.
 2. Like mijn facebookpagina om zo op de hoogte te worden gehouden van nieuwe blogs en andere informatie. (Is een extra winkans, dus optioneel. Vermeld dit er dan even bij.)

De winactie loopt van 25 april t/m 3 mei 2017. De winnaar krijgt van mij per mail bericht. Vul dus een geldig mailadres is. Reageer je niet binnen 24 uur dan gaat de prijs naar een ander, dit omdat je dan nog iets kunt bestellen voor moederdag op 14 mei.

Winactie gesloten!

liefs Minke

De foto’s in deze blog zijn van kayasieraden.

23 thoughts on “Wat geef je je moeder voor moederdag?

 1. Leuk! 😉 Eerder kon ik mijn mams nog blij maken met zelfgemaakte knutselwerkjes hihi die vond ze de leukste kadootjes… Nu niet meer! hahaha… Ik geef haar vaak altijd een plantje/bos bloemen. Maar sieraden zijn inderdaad ook heel erg leuk.. Een keer wat anders.
  Ik doe dan ook graag mee om mijn mams te verrassen met een mooi sierraad..
  & natuurlijk volg ik je ook op facebook!
  Groetje Ilsiee

 2. Oh woooww wat super leuk zeg !!! Ik zou denk ik een mama dochter(2) armband gaan bestellen want vind dat zo mooi en bijzonder !!

 3. Wat ontzettend tof!!! Ik vind de jongens armbandjes echt stoer. Op die van mijn zoon zou ik “liefste zoon” doen. En die van mijzelf….daar twijfel ik.

 4. Ik heb laatst al laten doorschemeren wat ik graag voor moederdag of mijn verjaardag zou willen hebben. En het is te vinden bij Kaya sieraden!!! Zal mijn vriend toch een beetje helpen door mee te doen 😉

 5. Ik ben zo goed in niet-subtiel hints geven aan manlief, dat dit perfect past! Een sieraad om met mijn dochter te delen, ultiem!

 6. Wat leuk! Ik doe graag mee, denk dat manlief het bij een ontbijtje houdt, dus dan moet ik zelf maar een cadeautje regelen namens mijn zoontje 😉

 7. Aan mamaminke,

  Via mama’s liefste kom ik hier op je blog terecht, want zag een prachtige actie.
  Draag nu alleen een trouwring en zou dolgraag een sierraad met de namen van mijn dochters erin willen hebben. Dan kan ik van iedereen in mijn gezin een sierraad dragen en is de cirkel compleet.
  Vind dat KAYA prachtige dierbare sierraden verkoopt. En met de tegoedbon zou ik dan ook iets heel dierbaars en tastbaars uitzoeken.
  Een cadeautje voor mijzelf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: