Weer een nieuwe week. We hebben nu lekker 2 weken vakantie. Nou, eigenlijk heeft Luca 2 weken vakantie en is Mark weer net begonnen met werken. Maar dat mag de pret niet drukken. We deden een aantal leuke dingen, waaronder aan het einde van de week naar de nederlandzingtdag. Kijken jullie mee?We begonnen de maandag met een boekje lezen en puzzelen. Het is een zoek de verschillen puzzel. Erg leuk om met Luca te doen.

Daarna zijn we naar een vriendinnetje gegaan om te spelen en lunchen. De kinderen hadden het heel leuk samen, dus de mama’s ook. Nola trok steeds het vestje van het meisje aan.

Deze foto kreeg ik nog van opa. Luca en dieren is een goede combinatie. Hij had zoveel lol hier.

En ik werd gevraagd om mee te doen met een challange voor bible journaling. Wat een eer! Nu ga ik nog meer mijn best doen. Heb al een mooi idee in mijn hoofd.

We hadden gister nog wat extra rails gekocht en samen met Luca speelde ik met alle treinen die we hebben. Nola lag lekker te slapen dus even tijd samen.

Ik doe mee met het programma van Nanne Hogeland; powermama, goed in balans. Het werkboek kreeg ik via de post, super fijn en nu al wat dingen duidelijker voor mij.

’s avonds hielp ik Machteld bij een lady’s night. Ze maakte deze mooie geboorteborden voor de kinderen. Je kunt ze bij haar bestellen via Made creatives.

Luca en Mark waren samen met opa naar de dierentuin gegaan. Nola sliep heel kort dus ik besloot ook te gaan met mijn buitenkindje. Zo liepen we ineens met z’n allen in de dierentuin.

Om daarna lekker bij de Mac nog wat te eten. Nola wilde steeds mijn zonnebril op om hem heel snel af te trekken. Dit is de beste foto die ik kon maken.

Mijn kinderen houden van schoonmaken. Nog wel in ieder geval. Dus daar maken we maar gebruik van, samen de tafel schoonmaken.

Luca wil soms nog even bij Nola in bed klimmen. Helaas wilde Nola niet op de foto maar ze stonden eigenlijk met zn drietjes zo naar me te kijken terwijl ik voorlas uit het boek van Jip en Janneke.

Nola is al weer 17 maanden, al een tijdje eigenlijk. Maar wat gaat het snel zeg. Mijn kleine baby is bijna geen kleine baby meer.

Daarna vertrok ik naar de Nederlandzingtdag. Het was feest dus waren er veel ballonnen.

Ik nam deze bijbel en een cd voor de kinderen mee naar huis. Een erg leuke bijbel vind ik zelf. En na een jaar dezelfde cd te luisteren die ik vorig jaar mee nam werd het tijd voor iets nieuws.

Het thema had met bouwen te maken en met stickers werden de tekens van geloof hoop en liefde gemaakt. Het geloof vond ik persoonlijk iets minder mooi gelukt, maar de hoop en liefde waren super.

Mooi toch?!Hallo Nederland! Mijn 2 minutes of fame. Het bewijs dat ik er was. De kinderen vonden het erg leuk om even te zien.

’s ochtends oppassen in de kerk. Beide kinderen wilden graag mee, gezellig!

En ’s middags verjaardag van mijn zusje. Daar ging Luca heel lief even met Nola knuffelen.

Op de terugweg zagen we mooie luchten. Al komt het op de foto toch minder mooi over.

Liefde is…. voor jezelf eten halen en dan voor je vrouw ook wat lekkers meenemen.

Dat was het weer voor deze week. Hebben jullie ook vakantie? Nog leuke plannen?

liefs Minke

2 thoughts on “Happy moments 8: uitjes met de kinderen en naar Nederlandzingtdag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: