Het leek me leuk om weer eens een shoplog voor jullie te maken. Het is een verzameling van de afgelopen tijd, maar ik heb wat leuke dingen gekocht. Ik ben onder andere bij de action geweest en kocht ook wat nieuwe kleding voor de kinderen. Kijken jullie mee?

We beginnen met de kleren voor de kinderen. Dat vind ik zelf ook altijd leuk om te zien bij anderen. Misschien doe je nog een idee op.

Deze shirts komen bij de c&a vandaan. Ze kosten volgens mij 3 euro per stuk. Luca is gek van dieren dus dit is ideaal voor hem. Ik ben niet zo fan van witte shirt bij kinderen, want snel vies. Voor een keer een uitzondering, ik vond het shirt zelf ook heel leuk.

Luca had echt spijkerbroeken nodig. Hij was zo hard gegroeid. Gelukkig waren deze broeken in de aanbieding en kosten ze 9 euro per stuk.

Deze shirts komen bij Tuunte vandaan in Barneveld, het merk spruit. Van mijn oma krijg ik altijd kleding voor de kinderen die ik mag uitzoeken. Deze zijn het geworden voor Luca. Ze waren 11 euro als ik het goed heb en voorzien van dino’s. Ideaal voor een grote dino fan.

kleren paw patrol

Paw patrol kleding mocht ook niet ontbreken. Inclusief een bijpassende broek en zijn grote held Chase. Shirt was 7 euro geloof ik en de broek 18 euro bij de c&a.

Ik denk dat half Nederland dit jurkje (of de gele versie) heeft gekocht een aantal weken terug. Voor Nola koos ik voor roze. Deze heeft ze van mijn oma gehad en was 10 euro.

Dit setje heeft ze ook van mijn oma gehad. Het shirt is van spruit en komt bij tuunte vandaan, de prijs ben ik vergeten. Het broekje is van de zeeman en was 5 euro.

Detail van het shirtje

En met de zomer in aantocht kunnen we niet zonder deze rompers van de zeeman. Hij kost 1 euro. Ik wist niet of ik deze nog had in de goede maat dus ik nam er gewoon 1 mee.

Nola heeft een hele nare eczeemplek op haar armpje. Ze krabt hem ook steeds open. Op de negenmaandenbeurs ben ik verschillende verzorgingsmerken langs geweest. Het beste resultaat hadden we met de droge huid zalf van dr leenarts. Gelukkig kun je deze kopen bij de DA, dus dat deed ik ook.

Verder met wat spullen voor in huis van de action. Een actionshoplog is altijd leuk om te zien. Bijna zit er een action hier om de hoek dus dan zullen jullie misschien wel vaker wat voorbij zien komen.

Onlangs deed ik de laatste plant in huis weg. Nola had er aan gezeten en hij was half vergaan. Dus ik besloot dit nepplantje mee te nemen bij de action. 

Ook kocht ik deze 2 vaasjes bij de action. De takken en eieren die erin staan komen van de big bazaar. Even wat leuke spullen voor op het kastje. Deze is ook nieuw. Nola trok het oude speelgoedrek bijna omver en ik wilde een veiligere plek maken. Nu kon ook mooi de radio naar beneden en ze kunnen beter zelf bij het speelgoed. Een win-win situatie. Dit kastje komt bij de praxis vandaan, net als de manden die erin staan.

Maar met veel speelgoed heb je wel iets meer opberg ruimte nodig. Dus daar is kast nummer 2 met nog 2 dozen speelgoed. Dat is wel genoeg zo zou je denken.

Ik wilde graag een wafelijzer en deze kwam in de aanbieding bij de lidl. Hij was 20 euro en ik nam hem dan ook mee. In de webshop van de lidl zijn er nog meer te koop.

Gelijk met het wafelijzer kocht ik deze leuke bakvorm. We moeten hem nog testen, maar hij past perfect bij het thema lente, waar we mee bezig zijn op de peuterspeelzaal en met vve-thuis.

Een nieuwe broodplank was erg nodig en ik kocht dit leuke exemplaar bij de action. Ook wilde ik graag wat in onze moestuin kunnen stoppen. Omdat ik niet wist of de moestuintjes bij de ah nog kwamen kocht ik deze sets bij de action. Ze doen het beide, de aardbei iets beter dan de wortel, maar ik mag niet klagen.

Detail van de broodplank, super leuk toch?

Luca houdt van buiten zijn, echt een buitenkind. Net als Nola trouwens. Neem daarbij dat ze dieren geweldig vinden en een insectenhotel mag niet ontbreken. Deze leukerd komt bij de action vandaan.

Voor de paasdagen kocht ik deze leuke diy eitjes en verf. We maakten er samen al iets leuks van. De waterverf zullen ze bij de action nog steeds wel hebben en was iets van 1 euro.

eitjes verven

Zie je de mooie gekleurde eitjes ertussen liggen? We hebben nog wat over dus volgend jaar weer iets leuks om te doen samen.

Dit was de shoplog. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Komen jullie vaak bij de action?liefs Minke

5 thoughts on “Shoplog action, spruit en hema

  1. Hoi wat een leuke blog! Vind dat shirtje met dat lachende haaitje wel heel leuk en de kleine tosti poffertjes maken wist ik niet eens dat dat bestond! Nou ik kom zeker nog wel een keer terug om te kijken wat je de volgende keer post 🙂 succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: