Het is al weer het paasweekend. We mogen vieren dat Jezus voor ons is opgestaan en de dood niet het laatste woord heeft. Een prachtig feest. Leuk met kinderen om nieuwe tradities te maken. We blikken terug op afgelopen week. Eigenlijk deed ik vrij weinig, maar gelukkig kan ik toch wat foto’s laten zien.

En rennen maar! Luca vind het heerlijk in de dierentuin en kent daar ook goed de weg. Dus ik laat hem maar gewoon lekker zijn gang gaan. Eerst naar de tijger en de giraffen.

Nog even op de foto met zijn helden. Hij kijkt op youtube vaak naar de afleveringen en liedjes van bambo Bill en de avonturiers. Ook de boekjes over de dieren vind hij erg leuk om te lezen.

’s Avonds mag ik voor het eerst naar de osteopaat. Een beetje spannend toch wel. Ik blijk van top tot teen vast te zitten. Dat zou een hoop moeten schelen. Ik zal me dus na behandeling wel beter voelen. Of daadwerkelijk helpt voor mijn vermoeidheid moeten we afwachten.

De dag erna voel ik me zo moe dat ik gewoon even ga slapen ’s middags. Mark is thuis en speelt met Luca beneden dus fijn even tijd er aan toe te geven voor mij.

Hoe leuk, dit boekje bij de action. Ik nam hem niet mee, maar mijn naam komt bijna nooit voor bij boekjes.

En aan de slag met een verspakket van de Albert Heijn. Wat is dat lekker en makkelijk. Ik had de zoeteaardappelsoep. Ik en de kinderen vonden hem erg lekker. Zelfs Mark vond hem wel te eten, terwijl hij niet van wortel en zoete aardappel houdt.

Voor een nieuwe blog was ik benieuwd wanneer andere de box weg haalden bij hun kinderen. Bij Luca zijn we gestopt met het gebruiken van de box omdat ik zwanger was van Nola. Blijkt dat wij hem dus vrij lang hadden staan in verhouding tot andere. Later daarover mee.

Nola is fan van Duplo. We hadden nog niet zo veel, maar ze vind het heerlijk om te blokjes van elkaar te trekken. En dat doen we dan natuurlijk het liefst zo liggend.

En we zijn vroeg wakker! Precies op een dag dat Luca vrij is en we niet vroeg uit bed hoeven. Dus gaan even samen knuffelen in bed. Vandaar mijn brakke hoofd. Deze foto stuurde ik naar Mark die aan het werk was.

Luca mocht bij opa spelen en ik ging met Nola naar de intertoys. We hebben haar verjaardagsgeld goed besteed. Ze is helemaal fan en Luca ook.

We aten bij opa en daar mochten Luca en Nola eieren zoeken in de tuin. En niet zomaar eieren. Maar…….

….suprise eieren. Luca is helemaal blij. Hij was het setje van dori aan het sparen en die heeft hij nu compleet.

Mama spreekt af met vriendinnen, papa moet werken. Dan komt opa even oppassen. En opa kan niet zo goed stil zitten. De schutting staat weer recht. Even een nood oplossing, maar het staat wel een stuk beter zo.

Na het eten zet ik met Luca vast de tafel klaar voor het paasontbijt. Voor zover dat al kan natuurlijk. Hij vond het super om te helpen.

Vandaag kam het artikel over hotel The Dutch online. Kenden jullie dit hotel al?

Als we de doos met duplo hebben gepakt bij opa kruip Nola mooi op de plek van de doos. Tot ze bedenkt dat eruit dan weer lastiger gaat. Dan gooit ze gewoon haar mond open.

Mama zet wat duplo in elkaar. We doen het verder rustig aan vandaag. Mark is weer werken, vanmorgen lekker samen ontbeten en rustig aan gedaan. Dus ik besloot met de kinderen naar opa te gaan. Een fijne speelkamer tot hun beschikking.

En als je op ontdekkingstocht bent dan klim je overal op. Onze kleine klauter kabouter.

Dat was het weer voor deze week. Hopelijk hebben jullie ook een fijne eerste paasdag gehad. Geniet nog even van een dagje extra vrij (als je dat hebt). Tot de volgende keer!

liefs Minke

3 thoughts on “Happy moments: Pasen, bijkomen en genieten samen

  1. Ondanks dat je zo moe bent ik vindt ik het toch knap van je dat je deze happy moments schrijft.En toch nog zoveel met de kinderen doe.Hoop dat je behandeling helpt .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: