Een aantal weekenden terug ben ik met Mark een weekendje naar Maastricht geweest. Zonder kinderen, even tijd samen. Hij had dit alles als verrassing voor mij geregeld. Hoe lief is dat?! Ik keek daar echt naar uit (we hadden afspraken staan het weekend dat we oppas hadden voor de kinderen dus ik moest even wat dingen verschuiven). Alleen wist niet ik niet waar we terecht zouden komen. Dat is altijd weer spannend dan.

The Dutch

Mark had een kamer geboekt wij hotel The Dutch. Ik had er nog nooit van gehoord, dat is ook niet zo gek natuurlijk. De autorit verliep aardig voorspoedig. We reden een aantal keer verkeerd in Maastricht zelf, maar al snel kwamen we bij het hotel. Ze hebben een eigen parkeergarage. We kregen direct de pas ervan en Mark bracht de auto weg. Kon ik inchecken. En direct een aantal foto’s maken.

De Hal

Wat was het een leuke ontvangst hal. Er stonden wat banken en er was een barretje. We werden leuk geholpen. De mevrouw achter de balie liet mij vast de benedenverdieping zien. De lift, de lobby waar je kon zitten lezen of spelletje doen. Je kon daar gratis (!!!) drinken pakken en fruit uit de koelkast. Ook de minibar die op de kamer staat was bij de prijs inbegrepen.

De kamer

Toen ik klaar was met inchecken maakte ik eerst een aantal foto’s. Mark was toch de auto nog weg zetten. Toen hij terug kwam zijn we naar de kamer gegaan. Een mooie kamer. Niet te groot, maar alles aanwezig. Ik mocht kiezen voor douche of bad en koos voor douche. Een fijne badkamer met alles aanwezig. Niet te veel poespas. Strak en mooi. De kamer zelf ook, twee accent kleuren en de rest daarbij aangepast. Het matras was wat hard, dat vond mijn rug wat minder fijn. Verder een prima kamer.

De ligging en het ontbijt

Ze hebben geen buffetontbijt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar wel gek op ben. Het alternatief is een ontbijt bag aan de deur op een door jou gekozen tijdstip. Daarin zat een flesje sap, granola met turkseyoghurt, fruit en wat lekkers. Voor mij een heerlijk ontbijt, Mark is geen ontbijter dus ik had geluk. Dan stap je het hotel uit en met 5 minuten ben je in de stad. Daar kun je ook leuke plekjes vinden om te gaan ontbijten dus mocht je dit ontbijt nou niets vinden is er nog meer keus. Een ideale ligging ook, ’s nachts geen ‘last’ van de stad en overdag gewoon dicht bij zodat alles te lopen is.

Wat wil je nog meer? Niets toch?! Hadden jullie al van dit hotel gehoord? liefs Minke

1 thought on “Hotspot Maastricht: The Dutch

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: